建興之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日放假,過海睇下有咩食,通常都係去香檳和福樂,突然心血來潮,走遠D ,去建興,之前未去過,都揾了一陣 ,搭lift 上十五字 一路掃落去,掃到9樓有條女好似高ling,不過非我杯茶,.落一層,有條女叫suki都5錯,不過無入閂 再到七樓 睇睇 條女開門個樣有8成似賈晨JJ,心口都有D肉 跟住入閂 過程都係果D 放底4舊,走人.
回復 ken1967 #1 的帖子

建興有兩條女都自稱賈曉晨,劉心悠!唉,咁多名都無用,一開門見真章
係咪呀? 八成似JJ?

請再詳細講多一點點,例如年齡,身材和服務
Thx
係咪似JJ果D發電眼先??係就入得過
我估24至28歲,對波一般般拉,服務公式法,帶套吹一陣 就入洞 插了十幾分鍾就射了
回復 lazybro #2 的帖子

哈哈,真係唔知邊道似!
多謝C兄報告
lazybro 發表於 2012-10-11 07:21

建興有兩條女都自稱賈曉晨,劉心悠!唉,咁多名都無用,一開門見真章 ...

完全同意
唉~建輿係岩偷跳既師兄~方便就腳~入閘沖涼連俾$$前後唔駛35分鐘
我就無乜意思去呢度食~不過間唔中都會洗下樓睇下會唔會撞到頂班馬
回復 初級玩家 #11 的帖子

我都想撞到頂班馬
個西直頭同JJ—模樣啦!我古,都係有塊野
多謝師兄報告
回復 lazybro #2 的帖子

同意同意
ken1967 發表於 2012-10-11 02:21
今日放假,過海睇下有咩食,通常都係去香檳和福樂,突然心血來潮,走遠D ,去建興,之前未去過,都揾了一陣 ...

Actually , which flat ?

有個叫YO YO 真係好似楊洛婷wow
多謝C兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:39