[本港] (轉)提醒各位「屯門友」 — 史上最差燒味店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位, 我本身唔係講飲講食, 極高要求既人,
但真心想提下大家, 呢間燒味店出品差、服務差.

初初去幫襯, 佢叫哂我地靚仔靚女, 叫我地買多D喇,
普通燒味店一盒雙拼飯 $18-20, 但佢強力推介我地買 $32個盒,
話咩燒味靚, 叉鵝飯抵食, 唔靚既攞番落黎換...
ok, 我地見佢擺既鵝幾靚, 咪買黎試下囉...

點知   一番到屋企打開, 成盒鵝肥到爆,
3層肥膏半層肉, 即刻打電話落去問佢點解會咁,
點知佢唔理3721, cut我線, 再加上態度超差,
同我講係咁架喇, 你想點呀...唔肥唔好食, 畢嬲都係咁,
簡直「反轉豬肚就係屎!!!!!!!!!!!!!!!」

所以勸大家唔想中招, 千祈唔好去買呀~~~

地址︰屯門連和(康記)燒味舖
          屯門啟明徑康利中心5號舖 (街市對面)

三十二蚥一個燒味飯盒!
回復 tabono2007 #1 的帖子

成盒鵝肥到爆

HK$32.00 is a very fair price and should not complain at all.
回復 tabono2007 #1 的帖子

放舖頭的相出來看看
甘過分。。。街坊生意唔係甘做ge
咁你買果陣有冇指明走肥?
吳好嬲,我幫趁買半斤燒排骨,無睇佢切,番到屋愈企發現全部係肥排骨,全部唔食得.
擺佢老味上fb等佢以後拍烏龜
32蚊唔駛係街市買啦
32蚊燒味飯又貴左d喎
咁做生意遲早接埋...
$32洗唔洗啊,下次一定唔好去啦
擺既鵝幾靚
$32 想點!
街坊生意唔係甘做
態度好差
祝各位聖誕節快樂

SWEEEEEEEEEEEESSSS 哈哈 多謝樓主
心態唔好~好快執~