[本港] 銅鑼灣小肥牛員工態度...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

銅鑼灣小肥牛員工態度...
銅鑼灣小肥牛員工態度真係好到+01!!
佢地比人的感覺超nice, 問佢好咩好介紹, 佢地會好詳細地解釋, 唔該前唔該後, 甘好嘅服務態度好難得嫁

巴打絲打們有快d去感受下喇~
服務差好難做下去
this is contrary to many report, that complained about bad services; what about the food?
回復 tabono2007 #1 的帖子

This place must be something special. Got to try it out.
Agree , 雖然又唔可以話係好 nice , 但起碼唔會黑口黑面先 , 而且會配合你需求 , 唔會有任何多餘既說話 , 有時 d 員工見到我個女會逗下佢玩下咁 , 而家 d 食店有咁既款都算係咁架啦  

反而 TST 同 MK 店就真係麻麻啦 , TST 俾我 blacklist 埋
我去過元朗店,招呼都唔錯
wai688 發表於 2012-10-15 18:36
我去過元朗店,招呼都唔錯

我都去過真係唔錯 好好禮貌
TST 店真係麻麻 ...............
店家有禮貌服務周到的確會受歡迎,
至少不難吃時也會覺得還ok.畢竟有被尊重到
真係唔錯 好好禮貌
JZX100 發表於 2012-10-15 14:47
Agree , 雖然又唔可以話係好 nice , 但起碼唔會黑口黑面先 , 而且會配合你需求 , 唔會有任何多餘既說話 ,  ...

青山道店服務都好好
下次我都唔會去
我去過又唔覺得咁差喎
禾覺得間間刀差5多,尤其Ed火鍋舖,5巧抱貢大期望,但黑面就典刀5可以接受。
通常賣電視廣告都係唔好食又無服務

唔錯唔錯
美,什么时候去试试

食飯時開心氣fun也很緊要呢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:36