漢口食到平野

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴晚歐聯,愛隊曼聯同巴塞生性,我買曼魚3:2,4:2過巴菜2:1,3:1,4:1.今朝8點幾起身.我通常都係check account 有冇錢.而吾會check 波網.account 竟然有叉幾野,即係中左.又可以過海食野.未試過係漢口大夏開過餐,一於去漢口,撘lift上六樓,都有幾個女女開工,其中一個.我問佢收幾錢.佢話480.我話貴.佢還價450.我都話貴.佢問我想俾幾多.我打開四隻手指,佢話OK啦.跟住入房.都係過D野啦.不詳述了.我問佢點解會肯減.佢話生意吾係幾好,減小小好過斗零都無.咁又係.女女話下次再黎都係收E個價.我話好.跟住落樓下間茶餐廳食個四寶反.然後行上佐敦.係上海街投注站斜對面有好多好人做緊野 我以唯捉D企街和7日鮮.返到屋企睇新聞.原來有個雙程阿姐俾人殺左,希望她安息,好人快D拉到人.

弓起師兄食到平野...
因為我都覺得480有d貴
回復 ken1967 #1 的帖子

Some bro say 6/F have gwei mui is it?
六樓有+個八個,
邊個先?
ken1967 發表於 2012-10-24 19:50
琴晚歐聯,愛隊曼聯同巴塞生性,我買曼魚3:2,4:2過巴菜2:1,3:1,4:1.今朝8點幾起身.我通常都係check account  ...

RIP !
恭喜CHing食到好野!

Not bad wor, is the market really that bad?
上次搵完賢...望左出life右手面第一間...
nmcot...
Thank you for your report.
弓起師兄食好野
平就平,正唔正先 C H,NG
CHING, 祝你中多幾場, 早D試晒佢地

師兄,請pm 地址給我。謝謝!
ken1967 發表於 2012-10-24 19:50
琴晚歐聯,愛隊曼聯同巴塞生性,我買曼魚3:2,4:2過巴菜2:1,3:1,4:1.今朝8點幾起身.我通常都係check account  ...

有d收五百,其實有好多七日鮮都係建興做過,係建興四百就可以

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:53