[手機資訊] SAMSUNG GALAXY NOTE II 電池充電套裝

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

買電子產品~雖然早買早享受,遲買有有節扣係真理~但今次早買NOTE II都另有好處~
從26/10 開始~之前係SAMSUNG既特約零售商到買左香港行貨NOTE II既人, 就可以憑正本既發票(有埋部機IMEI no.果張), 去到要俾發票D職員登記+蓋印,所以係一定要正本發票。到銅鑼灣時代廣場8樓既SAMSUNG門市加HK$250換購NOTE II既電池充電套裝一套(只有白色,韓國制造,會有半年保養)。

雖然電黎講NOTE II 正常都夠用一日唔使多舊電都得~但俾250係出面都未必買到粒原廠3100mAh既電,換黎做後備都唔錯。另外個座外型都還可以,但個座本身係唔可以直接連接電話差電。

係邊日之前買先用到呢個優惠,我都唔知道~仲有個優惠係換完即止。(不過就唔知佢TOTAL有幾多貨,我今日7點幾去換都見仲有好多咁。)
所以最好去之前打去問左自己買既日記係適用於呢個優惠,仲有貨淨先去就唔使白行一次。

回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜師兄早買有著數!

尋日喺衛訊出 Note2 得塊保護貼

beny2818 發表於 2012-10-28 21:18
尋日喺衛訊出 Note2 得塊保護貼

不用傷心 !!  
去 『數字台』出機 , 也可以有類似優惠 !!!

出機優惠 2012 Oct.JPG

AK47_AK47 發表於 2012-10-31 13:56
不用傷心 !!  
去 『數字台』出機 , 也可以有類似優惠 !!!

好多零售商都唔會出聲講有呢個優惠~

張家輝 發表於 2012-10-31 17:26
好多零售商都唔會出聲講有呢個優惠~

我唸住響電訊數碼出Note 2 ($ 52XX),唔知有無呢個優惠呢

回復 stingclose #1 的帖子

good news for cell phone

ckjoe 發表於 2012-10-31 18:42
我唸住響電訊數碼出Note 2 ($ 52XX),唔知有無呢個優惠呢

52xx 係上台價嗎 ? 只要係行貨都有呢個優惠架~ 3叔發貨係一機跟一套架~

張家輝 發表於 2012-10-31 22:29
52xx 係上台價嗎 ? 只要係行貨都有呢個優惠架~ 3叔發貨係一機跟一套架~ ...

係用戶優惠價,不用額外加plan。但乜嘢都無得送

ckjoe 發表於 2012-10-31 22:35
係用戶優惠價,不用額外加plan。但乜嘢都無得送

我買差機果間可以幫人訂機, 齋機價行貨$56xx, 有單有據, 有$250電池充電套裝優惠~