錦邦好多中女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日上錦邦掃樓, 都好多女女開工. 但好多都吾合心水. 目測個個都好似30以上. 有D開價已經要6舊.港紙真係貶值得好犀利. 後尾見6樓A房個女女都幾順眼,女女話如果係假波吾收錢. 咁就人房. 跟住做QC, 果然係堅野. 女女陪沖涼 ,我一路上下其手, 上床奶lin ,上套吹, 跟住猛烈衝刺幾十下,順利發射.放低5舊, 走人.

除非有 7D, 否則 30以上係主流..
90% 一樓一女都係老...
雖然幢幢大廈都係有部份係中女,
但係又唔代表冇好野嘅⋯
比個啱啱夠秤但係乜都扮哂唔識,
乜都就住就住,冇Service,你都x鬼啦⋯
我個人會覺得有啲中女或者差唔多中女有時候重玩得開心啲⋯
因為佢地清楚知道男人想要咩嘢⋯
阿媽係...... 女人 ?
錦邦六舊,真係考慮酒店好過
中女都收600咁貴 ~
呢憧要blacklist
我都中意中女 ... 不過六舊真係有D貴 ...
加多$200去搵hg好過啦
我都中意中女 ... 不過六舊真係有D貴 ...  Total agree
ken1967 發表於 2012-11-2 19:10
今日上錦邦掃樓, 都好多女女開工. 但好多都吾合心水. 目測個個都好似30以上. 有D開價已經要6舊.港紙真係貶 ...

6a6? 等我得閒上去睇下先~
明知呢棟特別貴就去第二到啦
六舊真係有D貴
中女有時都會有一試難忘的好野,只要身才無走樣,$500就係可接受,但上到600我都考慮去hotel
回復 ken1967 #1 的帖子

30 is only half my age , young girl la
回復 ken1967 #1 的帖子

600 is too expansive
六舊真係有D貴
1/f右邊房有新陀地替工 ...有無c兄試週

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 22:13