樂都一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Ching們好

小弟今個禮拜系sz做野. 放工一條友冇野做on99所以想試試樂都... 麻煩Ching可唔可以教教小弟點樣去? THX!
佢有電話,你可以打電話過去叫車接送.
回復 slowed #2 的帖子

Thx for Ching回复!問題就系質料庫入面冇電話... http://cn.nightlife141.com/zh/%E ... -shop-35.html?tab=1

想問系邊到可以隱到? 唔該曬!
回復 hilarryus #1 的帖子

上的士同司機講上步中學,落車周圍望就見到
Thx CHING! 今晚寫包膠
記得回來出包胶
CHING你真好人! Thx!
hope you can eat good girl  
Samuel501 發表於 2012-11-13 17:41
pm左你,你打上去啦

用心reply~~support!!!!
lucky1314 發表於 2012-11-13 11:05
回復 hilarryus #1 的帖子

上的士同司機講上步中學,落車周圍望就見到

上步中學..近中信..及巴丁街嗎
回復 子龍2 #11 的帖子

上步中学福田区华发南路... 其實搭的士系中學門口落... 對面就系酒店... 再行前幾步就見到"樂都匯"招牌... 幾方便下
回復 Samuel501 #7 的帖子

Can pm me as well? Thanks
子龍2 發表於 2012-11-14 01:11
上步中學..近中信..及巴丁街嗎

GOGOGOGO.........GOGOGOO
回復 hilarryus #5 的帖子

等你呀好兄弟
回復 donjuan #14 的帖子

謝謝照片

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:03