[佐敦/尖沙咀] 貴價SPA - Natural Spa失望跌錢之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位CHING,

小弟第一次出包膠, 平時都系睇各CHING既REPORT介紹左唔少好地方比小弟. 今次小弟想寫反份回敬各CHING!

禮拜六系屋企冇野做, 見悶悶地不如去做個SPA啦... 十點幾其實好多貴價陀地SPA都刪左門. 睇質料庫發現原來Natural Spa開得比較夜又寫話有陀地所以索性就去試試.

打電話去約時間, 問10:30有冇得做...老闆良就話...“有!你系邊?過黎幾耐?到左打比我話你知幾樓!” 好緊張驚死我遲到浪費佢時間甘. 好啦我10:25到左佢留下打比佢但冇人聽...心想佢可能做緊野我又早到左...遲D再打過

10:30再打多兩次又冇人聽.....心想算!佢可能甘arm聽唔到...所以就去食支煙
10:45再打幾次..我頂依然冇人聽....出左黎冇理由甘on9就甘就返去架....再食多支煙
11:00再打兩次....終於聽....老闆良話頭先洗浴缸燒緊毒聽唔到唔好意思.....話留左見身材好好既陀地比我.......算啦做男人大方D唔好因為等左半個鐘就發脾氣, 所以就上左去....

入到去格局同其他貴價SPA差唔多.  入房坐低等左陣條女就入黎........哇!條女邊Q到身材好? 有肚喃大俾又粗!..... 問有冇第二個? 佢話今晚淨返佢一個... 聽完佢講野先發現原來系大陸妹

"唉.....好又一餐唔好又一餐.... 食左就算".....沖涼有按摩又用波磨下磨下.....原來系服務型....甘就算啦........... 但係一摸佢發現原來條女對波有加工過........................ 唉.............

總括黎講系對間野極度失望. 又遲到又話有陀地又話身材好.  建議眾CHING唔好去試喇 (除非你中意假波小肚喃北姑啦)......

小弟其實本身去開Relax Spa Beauty... 不過遲D再介紹果間啦....

希望份包膠幫到CHING們.  寫得唔好請唔好猛插...... 話曬都系第一次寫..........
好又一餐唔好又一餐,跌一跌先成長既!
下次會更好!
回覆 讚好 不讚 使用道具

唔係甘講窩 比千幾志在朴陀地 比件6野擺明昆水魚

多謝CHING支持...

比千幾買個教訓都真系幾甘... 所以寫包膠提醒各CHING...

下次都系忍下去返熟D既地方算......

補充內容 (2012-11-13 17:44):
下次去完Relax Spa Beauty再出包膠...對上次去都系成兩個幾禮拜前既事...

C兄

咁樣係貨不對板唔岩數播,姐係等於去酒店食車仔麵一樣

你既大方,只會變成佢地膽大既理由,

你既包容,亦是他們放縱的籍口

叫我入房等no way

深表同情,下次去第二度拉!10點半姐

咁奈至聽電話,應該係CALL緊女返嚟。

so disapointed

回復 hilarryus #1 的帖子

Thank you for your sharing....

多謝CHING, 深表同情, 下次會好D

yip2007 發表於 2012-11-13 17:57
C兄

咁樣係貨不對板唔岩數播,姐係等於去酒店食車仔麵一樣

經過今次教訓, 下次小弟會冇甘有耐性架喇

師兄,我從來5去貴價Spa ,尖咀Spa 競爭激烈,好與唔好心裏有數啦。

回復 matthewtang #13 的帖子

其實小弟一向都系去開酒店食野... 但系唔知點解越來越冇感覺... 依家穩陀地先玩得比較開心...

師兄,辛苦哂!一定BLACK LIST呢間!

一定BLACK LIST呢間!

遲啲上spa癮就煩

回復 hcng #17 的帖子

依家已經上spa癮...真系唔知點算好.............

c hing 去 wonder spa,有後生陀地

回復 didi17 #19 的帖子

Thx CHING 介紹... 會試試