[吹水] 到底系口味變左定系質素差左

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

CHING們,

今日想討論一下小弟出黎搵食經歷... 睇下會唔會有CHING同小弟有共鳴.

計起上黎小弟都已經出黎玩左成年幾... 高峰期重日日去玩添... 第一次玩系出差時系東莞酒店按摩...當時都有D驚重好on9甘擔心會唔會有病.  返到香港就發現141網,  開始左玩一樓一...有時候重一日玩兩次...(CHING們唔好笑小弟洗錢多)...  玩玩下已經對一樓一冇感覺因為老實講...一樓一D質素系比較差D...環境同女女都一般

再睇左141一輪就去左試玩酒店妹...開頭都幾滿意...女女質素比較好, 環境又乾淨舒服... 但系唔知點解慢慢又覺得酒店妹唔系太好玩... 唔知系口味變左定系質素差左... 有D女會好趕時間甘...有D會冇心機... 近排D女又唔系太靚或唔系我杯茶...

依家開始玩貴價SPA因為有陀地...大多都有心機質素又一定有保證...環境好過程又舒服...時間比較長又可以吹下水...

小弟就開始發現用系玩既錢越來越多...玩得亦越來越貴... 有試過上大陸桑拿...幾百人仔有2Q都算ok....但唔知點解感覺都系差甘D...

CHING們有冇試過有甘既經驗或感覺?
多謝師兄分享
咁暫時無喎, 由以前去澳門去, 到而家留港玩HG都OK
上大陸玩就真係未試過(唔係太喜歡), 一樓一都有玩, 但係唔係我0既首選
暫停一段時間,讓感覺回複吧。
玩得太濫會好快失去樂趣, 玩下抖下最好....
回復 patton #3 的帖子

想問CHING, 澳門既HG會唔會比香港好?
回復 manlee001 #5 的帖子

Thx CHING... 其實都好有道理... 可能真系休息下好...
有尐唔太認同,記得小弟最後一次係CP,仲可以對到103左右(咁應該係幾多年前真係唔記得),冇北上之後,都好少出黎玩,香港既HG、人K未試過,唔敢講,其他連濠江沖涼,我個人認為都同CP冇得FIGHT ... 陀地方面,可能我樣衰 除左同聲同氣之外,唔覺有其他優勝既地方,囡囡態度同地域冇必然關係 ... 如果唔係怕行政拘留 我絕對唔會考慮其他地方
回復 jchik743 #8 的帖子

沉晚我去左樂刀玩... 都怕有KO拉人... 但都平安無事... 但系可能我國語差... 溝通唔到所以冇feel....
回復 hilarryus #1 的帖子

我覺得係新鮮感問題,
每一種場所or玩法,玩得半到都會生厭,
遇到一次不滿意,就心思思想轉.
C兄可以試下過馬交玩, 同樣洗費貴 但係質素有一定保證,高好多

兄弟,貴價SPA有咩推介?
回復 kevinkoo #13 的帖子

對版規唔太熟...唔知可唔可以推廣...但係我既首選系Relax Spa Beauty... 因為一定系陀地... 環境好服務又好... 一部分女女按摩都還可以...

我識有D C-Hing,玩開酒店,間吾中都玩下指壓,
仲要早餐特價,吾係貪平,只求轉下玩法.
回復 hilarryus #9 的帖子

如果係咁,可能真係近年囡囡質素有變,我既國語都好差,但以前尐囡囡會好努力/盡力同人客溝通,大家都講尐唔鹹唔淡既國/粵語,其實氣氛仲輕鬆尐TIM,所以我一路都覺得語言唔係最大既障礙 (當然如果佢淨係識講佢既鄉下話又另當別論啦,不過我就未遇到過) ... 最大既障礙係我荷包乾硬化,有乜事幹的話會好很傷 ... 迫於無奈先至留港消費
回復 GT-Chris #15 的帖子

其實樓上有好多CHING都話系新鮮感問題... 想問各位... 點先可以維持新鮮感?

我依家唯一方法就系有時去下貴價SPA... 有時就去平價起個機就算...
暫停一段時間,讓感覺回複
我同C兄都差唔多, 開頭在大陸, 跟住D人仔係咁升, D囡囡價格又係咁升, 記得剛出黎玩果時100蚊換倒120左右人仔, 桑拿D女5舊水已經有交易仲要質數幾好, 玩到呢家100蚊先換倒80人仔, 吊得過既桑拿女已經起碼要千3人仔, 所以快樂時光過得特別快, 又係時候同佢講88, 之後都係有相熟部長CALL先會再過去幫襯下
另外我都有留港消費, 不過仲未有地方可以去完又去, 貴SPA我都去過, 試過吊過一件18,9歲既SALES陀地妹妹, 不過都係得一次咁岩, 其他都係搵笨實, 北妹扮陀地

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 14:55