[佐敦/尖沙咀] 貴價Spa既流程

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前開左個Topic關於貴價Spa, 發現好多CHING都有興趣又會PM問流程同地址, 所以小弟就索性系到同大家解釋下啦!

前題
其實貴價Spa主要都系為左食陀地... 話就話系Spa但系只不過系浸個浴同按個摩...但女女通常都唔系好識點按所以呢part唔好期望太高... 大部分女女真系18歲... 身材亦都唔差... 有D重好正... pink lin, 大波, 例牌野... 大多數都有心機既... 起馬我滿意咯...

流程
1) 打點話比老闆娘(多餘...)... 你可以同老闆娘講想要咩類型既女...同埋講明要陀地... 老闆娘會話比你聽大概地址... 應該系因為安全問題所以唔會話個地址比你聽
2) 到左附近再打比老闆娘, 佢會話你知系邊同幾樓
3) 你上到去老闆娘會帶你入房... 女女之後入黎... 會開水同你一齊浸浴...
呢到開始就應該系講ching既技術, 同女女對你有冇feel喇... 本人只系系貴價Spa食過陀地, 冇去過一樓一食所以想法可能未必正確... 但我覺得陀地同大陸妹唔同... 比較有性格D... 所以女女對你既睇法同感覺會影響有幾多服務同服務質素...
我試過因為太累唔講野...女女服務真系會求其D...當然有D女女會對任何人都服務好好...但本人中意有挑戰性D既野
講返流程先...
4) 如果女女有feel, 會浸浴時幫你按摩, 如果你系熟客又tum得女女開心重會有水蕭......... 如果你唔系好掂或者女女又累又對你冇興趣,女女就只會同你浸下...最多吹下水....
5) 浸完浴女女會問想按摩先定做野先... 甘就睇CHING你有幾需要啦
6) 又系有冇feel既時間喇... 按摩時如果女女開心, 可能會幫你做磨砂... 話晒都系Spa當然會有磨砂啦...但女女唔高興就未必有架喇...
7) 搞野就不用小弟多講啦... 女女lum唔lum你當然會影響過程...
8) 完事如果重有時間既, 女女有feel既...Ching又有時間既...女女會留你同你傾計...如果唔系女女會送你出門口
9) 夠鐘就出房比錢走人... 老闆娘態度好好架!

邊到搵貴價Spa & 價錢
141質料庫入面睇尖沙咀既“水療SPA”...貴D果D就系架喇...所以唔洗不斷PM...好易搵...記住搵質料時睇清楚系唔系寫住陀地...如果冇寫就一定系D大陸妹落黎搵人笨! 最後記住埋單系$1380!!!
引用iamamannow補充... Thx!:
"補充下...
1. 價錢好多都未必1380...有d仲 1400 - 1600
2. 多數細波係真既, 但可以要求大波, 不過冇咁fit lor!
3. 有d真係唔係好識...有正當職業出黎parttime下, 仲生手過我
4. 有d女唔肯浸架, 問清楚老闆娘先好"

本人意見
其實我知己覺得系值得做貴價Spa既... 引用返我自己系第二個Topic到寫過既分析...
"通常我都系去開貴價Spa開大... 其實$1380個價你可以甘計....
陀地spa妹點都好過酒店妹質數啦... 甘就用酒店妹公價:  $800
出去做個Spa要公價:  $400左右
甘都$1,200啦...當比少少tips...再考慮系陀地...再唸下真系18歲(其實有D未夠但係唔開名話邊間)...
我覺得去如果負擔得起去尖咀貴價Spa食陀地系ok架...但如果唔系陀地就玩唔過... 當然每人口味同洗錢方式都唔同... 只系我自己意見..."

本人去過貴價陀地Spa有99%時間系滿意既... 唯一試過唔滿意就系我自己黑面果次...

再引用kwfckm系我另外個Topic到發表過既意見:
"自從L姐收檔之後, 真係冇心機玩HG. agent又唔掂, 女又冇家教. 我估我如果搵唔到其他替代品, 都想收山."
Ching們可以唸唸... 依家HG女女質素開始下降... 一樓一D質素就唔洗多講啦...唔可以雙題並論... 所以負擔得起食陀地系好好既選擇!

其實真系要睇Ching們個人興趣同荷包有既鬆動...有D人中意落老蘭識女仔(個人應為洗錢重多)...有D人中意價錢便D去一樓一...更有D人中意玩變態野 ... 小弟寫呢份報告希望可以幫到對貴價Spa有興趣既Ching啦!!!

P.S. 可能有少少廣告味...但我唔系寫手... 唔該唔好亂甘鬧人!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 lodgeroad813 #2 的帖子

haha... 多謝CHING支持!!!

多謝流程

回復 hilarryus #1 的帖子

多謝師兄分享

十八九歲陀地妹, 夠嫩口, 聽落好吸引, 但想深一層, 陀地妹玩心情, 要冧要氹至有好開心服務, 最大鑊係十八九呢的年紀嘅港女, 經驗話我知, 十居其九係冇波, 兼玩得唔夠放, 陀地妹通常係好睇唔好食.

我相信師兄唔係寫手!!

多謝師兄指教

回復 花厘look #6 的帖子

身材同放唔放方面Ching就唔洗擔心...九成既女女真系唔錯! 但系有到我會認同Ching既講法...要冧要氹至有好開心服務系真既!

十八九歲嘅港女身材係點? 心中有數啦, 我就唔會有期望.  

寫手呂係甘, 不過做 SPA D妹妹會唔會好求其, 如只係食陀地又唔需要1380.00, 希望D女女攞個心出來做

從前有很多ching會在討論區問,邊間SPA有VAS?邊間SPA可開大,但時代進步開大已成另一賣點,從前的一句色情免問到今天可作另一解釋,免問是不用多說亦有。

有機會都去試下至得

bbqjohn 發表於 2012-11-15 11:19
從前有很多ching會在討論區問,邊間SPA有VAS?邊間SPA可開大,但時代進步開大已成另一賣點,從前的一句色情 ...

邊個場有得開大, 寫埋出黎個場咪死快的囉, 好似呢個主題咁, 成個開大流程都寫咁清楚, 祝老板娘好運!

對於新手的我,非常有用,謝謝

alexau 發表於 2012-11-15 11:18
寫手呂係甘, 不過做 SPA D妹妹會唔會好求其, 如只係食陀地又唔需要1380.00, 希望D女女攞個心出來做
...

擺明車馬開大嘅女, 目的係輕輕鬆鬆搵快錢, 你想佢幫你細心咁按, 難的咯!   

咁如果係咁, 老老實實, 要tum要溝既, 我會去食援交. 俾得錢打正旗號叫雞, 就係要佢service. 咁我估師兄應該都幾靚仔, 靚妹陀地, 不嬲都係見到後生靚仔就出力D, 阿叔肥佬就咪搞我咁樣. 但都好多謝你分享, 有機會都會試下比較下.

kwfckm 發表於 2012-11-15 11:26
咁如果係咁, 老老實實, 要tum要溝既, 我會去食援交. 俾得錢打正旗號叫雞, 就係要佢service. 咁我估師兄應該 ...

師兄講得啱, 食過陀地妹嘅師兄都知佢地個格, 未玩過會心思思想玩下, 玩過之後多數對陀地妹失望, 無波兼唔夠放, 更幾乎係陀地妹嘅共通點.

回復 kwfckm #17 的帖子

Ching邊到有得食援交? 其實我想試下

回復 hilarryus #19 的帖子

唔多方便O係度講啦, 有D援交網既, 去搵下. 幫其他網宣傳唔太好.
援交有度好, 就係佢地個體戶 (唔跟agent), 你係好客, 一定會想辦法留你. 同埋真係多D gff. 一齊拖手上去爆房. 一定足鐘先, 咁交流多唔多, 睇你造化. 但一般口碑okay既援交妹, 你約得佢出黎, 都會對你好. 咁砌得開心既, 平時仲可以出黎食下飯唱下k咁, 唔錯架.
但援交妹就難約, 要溝, 同埋質素參差. 真係正既援交妹其實唔多, 仲收得唔平. 可以去到1500-2000. 但如果你肯花時間尋寶, 1000蚊都有荀貨.