[吹水] 囡囡改名改電話搬地點......

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近有個相熟約35-40嘅囡囡冇開電話, 後來佢SMS俾我來有後生客係咁用錢要佢嫁俾佢, 佢冇法只有避左佢. 今日先知原未來有人出刀自殘超ON 99
我講嘅唔係元朗個case, 係另一名囡囡.

呢D野好難講,可能條女借左人錢避債,做得呢行的好多係大古惑.
Matchy33 發表於 2012-11-18 16:55
呢D野好難講,可能條女借左人錢避債,做得呢行的好多係大古惑.

佢好好生意嘅, 唔洗走佬
ONKAUKAU167 發表於 2012-11-18 17:04

似乎你同果位Ching,坐埋同一條船.
hawk930 發表於 2012-11-18 16:05
最近有個相熟約35-40嘅囡囡冇開電話, 後來佢SMS俾我來有後生客係咁用錢要佢嫁俾佢, 佢冇法只有避左佢. 今日 ...

有咁嘅事!
ONKAUKAU167 發表於 2012-11-18 17:04

邊區?
真係一樣米養百樣人
點解唔嫁
呢個囡囡講大話的機會好高。
唔係旺角掛?
真係咩人都有
平心而論,囡囡出黎做大部分都係離不開一個錢字, 咁如果有機會可以上岸, 有人要兼養起埋囡囡喎, 點解唔好??
打個比諭: 囡囡最EXP.當$1,000 來計, 做10個先有1萬, 但如果俾人包起或者養起囡囡, 當然那位定必係頗為有錢啦! 咁你可能需要俾執一劑, 已經有=做10個既回報, 邊個囡囡咁 咁你可能需要俾執一劑, 已經有=做10個既回報, 邊個囡囡行大運呀>?? 避來避去的那些怪我多口講句.....呢D咪就係得個波大, 跟住咩.....咪無腦囉!  有感而發, 失禮失禮
依家好多後生, 都係用下面諗嘢嫁啦......
上面幾位又唔好一竹槁打一船人……
唔係個個囡囡都鐘意俾男人綁死,特別係果D有錢佬先係最麻能煩!
佢出錢話想你收山跟佢,到頭來跟左個有錢佬一定有幸福?
有D囡囡基於某D原因,對男人早已失去信心,無諗住嫁人,係佢地眼中,客就係客,就算幾close都好最多都只會係朋友,跟你一世?咪搞!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:57