車迷天地版勳章

火..   [複製鏈接]
回覆 讚好 不讚 使用道具

wildmant 發表於 2014-8-27 10:39
第七期「車迷天地」勳章推薦名單:

cegong

得到wildmant版主的認同,可以攞到「車迷天地」勳章真系好開心,
首先要多謝晒wildmant版 & parma版,
最后恭喜晒一齊得到勳章的師兄們!

cegong

多謝 wildmant 及 parma 兩位版主欣賞, 認同及推薦頒與「車迷天地」勳章 !
相信我及其他獲頒「車迷天地」勳章嘅師兄會一如以往繼續全力支持「車迷天地」版, 並作出貢獻 !

cegong

多謝wildmant版推薦,亦都感謝parma版

第8期「車迷天地」勳章推薦名單:
hotakmig
uranusjessica

另wildmant版 ,lomei版 ,亨利版 ,hotakmig版 ,HKOXSEX ,hkwatcher ,cegong ,toppas 不論發帖回帖皆長期積極參與,對本版作出極大貢獻,特向總版推薦頒予「型男嗜好」勳章以作表揚;在此,小弟與wildmant版衷心多謝各位的鼎力支持,無言感激

parma 發表於 2016-1-12 21:08
hotakmig

首先, 多謝Parma版推薦頒予「型男嗜好」勳章給我. 萬分感激 !
此外, 恭喜hotakmig和uranusjessica.
並感謝所有會員熱情支持車版.

parma 發表於 2016-1-12 21:08
hotakmig

嘩, 今次發達囉 !  我都有份被 Parma 版主推薦攞「型男嗜好」勳章呀 !   

喺呢度我多謝 Parma 版主嘅大力推薦, 亦以能獲頒「型男嗜好」勳章為榮, 亦會繼續全力支持 Parma 版主 、wildmant 版主及「車迷天地」版 !   

最後亦恭喜其他獲推薦攞「車迷天地」或「型男嗜好」勳章嘅師兄 !   

多謝 Parma 版主嘅推薦  型男嗜好
恭喜其他獲推薦攞「車迷天地」或「型男嗜好」勳章嘅師兄 !

多謝 Parma 版主嘅推薦  頒予型男嗜好給我
再多謝 wildmant 版主嘅推薦  頒予車迷天地勳章給我
亦恭喜其他獲推薦攞「車迷天地」或「型男嗜好」勳章嘅師兄 !

好開心又可以拿到又靚又型「型男嗜好」勳章!
首先要多謝晒parma版推薦,仲要萬分感激wildmant 版,  
最后恭喜晒一齊得到勳章的師兄們!

多謝 Parma 版及 wildmant 版
弓起晒各位

多謝 wildmant & Parma 版主嘅推薦  頒予車迷天地勳章給我
亦恭喜其他獲推薦攞「車迷天地」或「型男嗜好」勳章嘅師兄 !