切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

熱門搜尋:
請稍候......

令人感動的學校通告      關閉 [複製鏈接]

超級元老 [發短訊]

我,地寶,喜歡 Cosplay 同 影囡, 創立影囡同好會

141紳士勳章 「友誼大使」勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 百萬富翁勳章 傑出成就勳章 萬千寵愛勳章 千億富豪勳章 群組紀念勳章 論譠元老勳章 究極元老勳章

魄力
118995 點
魅力
1979 點
潛力
50983 點
黃金
3392 兩
2397943023 元
發表於 2012-11-21 |顯示全部樓層 |舉報
hkpkboy 發表於 2012-11-21 07:52
生活在現實的社會,不少「人」會對窮人作出歧視。
難得有校長,不但有教無類,更以學生為傲!
大家睇完呢張 ...

梁紀昌 is a real gentleman
按此*11年8月超級日本報告-包羅萬有-旅遊,夜遊,教搵埋 AV女優
*從前愛北上, 現在愛香港;一仔為輕鬆,酒店為影囡.
*吃過菜式:中,港,台,泰,日,韓,波蘭,俄羅斯
*有空請去
影囡同好會

「神州之星」勳章 收藏家勳章 百萬富翁勳章 萬千寵愛勳章 傑出成就勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 「友誼大使」勳章 「為食之神」勳章 「貼圖之星」勳章 論譠元老勳章 精華帖王勳章 高級元老勳章 究極元老勳章

魄力
125604 點
魅力
174582 點
潛力
259 點
黃金
207389 兩
71334924 元
有人自己开一间学校, 教自己两个仔女, 全校得两个学生

初級會員 [發短訊]

日日做到無停手!!!!!

百萬富翁勳章 萬千寵愛勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 「獅子座」勳章 傑出成就勳章 「友誼大使」勳章 「數碼達人」勳章 「各行各業」分區勳章 群組紀念勳章 141紳士勳章 成家立室勳章 百萬富翁勳章

魄力
47924 點
魅力
2 點
潛力
47671 點
黃金
20027 兩
5840496 元
十分欽佩梁校長!!

中級會員 [發短訊]

魄力
27733 點
魅力
0 點
潛力
12842 點
黃金
15359 兩
16366800 元
向梁校長致敬

初級會員 [發短訊]

弱智大愚

「寶島之星」勳章 「神州之星」勳章 百萬富翁勳章 萬千寵愛勳章 傑出成就勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 「遊藝專家」勳章 「棋藝大師」勳章 版主勳章

魄力
43851 點
魅力
0 點
潛力
40973 點
黃金
3631 兩
10318371 元
回復 hkpkboy #1 的帖子

為香港人種下正能量的種子!向梁校長致敬!

我喜歡九搭八!!

初級會員 [發短訊]

四台股神勳章 百萬富翁勳章 千億富豪勳章 萬千寵愛勳章 141榮譽勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 究極元老勳章 傑出成就勳章 「友誼大使」勳章 「貼圖之星」勳章 「潮流時尚」勳章 「賭神」勳章

魄力
237722 點
魅力
0 點
潛力
164877 點
黃金
2147483547 兩
115924271949675 元
發人心醒....

141見習版主 [發短訊]

知識改變命運 ←※→ H.K.S.

四台股神勳章 百萬富翁勳章 千億富豪勳章 萬千寵愛勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 究極元老勳章 「獅子座」勳章 傑出成就勳章 「友誼大使」勳章 「貼圖之星」勳章 「痴線佬」勳章 見習版主勳章 終身成就勳章 141紳士勳章 成家立室勳章 141榮譽勳章

魄力
142201 點
魅力
82359 點
潛力
72 點
黃金
28225 兩
11400385 元
良心校長,支持你既理念

「友誼大使」勳章 論譠元老勳章 百萬富翁勳章 高級元老勳章 超級元老勳章

魄力
17392 點
魅力
0 點
潛力
10773 點
黃金
2136 兩
4261188 元
真真的為人師表,向梁校長致敬。
隨緣順意,難得糊塗

純純的男子漢

「賭神」勳章 「音樂大師」勳章 「AV達人」勳章 見習版主勳章 群組紀念勳章 精華帖王勳章 「友誼大使」勳章 論譠元老勳章 百萬富翁勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 萬千寵愛勳章 究極元老勳章

魄力
104797 點
魅力
100827 點
潛力
0 點
黃金
147472 兩
10174599 元

真心英雄
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

周:在我心中 曾經有一個夢 要用歌聲讓你忘了所有的痛
龍:燦爛星空 誰是真的英雄 平凡的人們給我最多感動

明:再沒有恨 也沒有了痛 但願人間處處都有愛的影蹤
李:用我們的歌 換你真心笑容
合:祝福你的人生從此與眾不同

合:把握生命裡的每一分鐘 全力以赴我們心中的夢
  不經歷風雨 怎麼見彩虹 沒有人能隨隨便便成功

合:把握生命裡每一次感動 和心愛的朋友熱情相擁
  讓真心的話 和開心的淚 在你我的心裡流動

北港香爐人人插
              路邊甘蔗眾人啃   

究極元老 [發短訊]

sora_aoi

傑出成就勳章 長時間服務勳章 「友誼大使」勳章 十萬帖勳章 百萬富翁勳章 究極元老勳章 「貼圖之星」勳章 小遊戲王勳章 超級元老勳章 高級元老勳章 141榮譽勳章 萬千寵愛勳章 群組紀念勳章 論譠元老勳章

魄力
189366 點
魅力
7836 點
潛力
89880 點
黃金
100 兩
3877330405 元
禾少時刀很穹

可惜

到E+刀仲未

脫貧
對唔自,禾係餓底

我窮,但我唔呃人,唔係自己既野,我唔要......

四台神社 ~~ 消防大隊長

傑出成就勳章 長時間服務勳章 「友誼大使」勳章 十萬帖勳章 百萬富翁勳章 究極元老勳章 「貼圖之星」勳章 小遊戲王勳章 超級元老勳章 高級元老勳章 141榮譽勳章 萬千寵愛勳章 群組紀念勳章 論譠元老勳章

魄力
189366 點
魅力
7836 點
潛力
89880 點
黃金
100 兩
jerk141 發表於 2012-11-21 08:52
要窮得有骨氣!

對唔自,禾係餓底

初級會員 [發短訊]

百萬富翁勳章 千億富豪勳章 萬千寵愛勳章 141榮譽勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 究極元老勳章 「友誼大使」勳章 「博學多才」勳章 「體育精神」勳章 「性愛專家」勳章 「陽光田園」勳章 「車迷天地」勳章 群組紀念勳章 勝利勳章 141紳士勳章

魄力
176612 點
魅力
0 點
潛力
134766 點
黃金
247293 兩
1694038 元
hkpkboy 發表於 2012-11-21 07:52
生活在現實的社會,不少「人」會對窮人作出歧視。
難得有校長,不但有教無類,更以學生為傲!
大家睇完呢張 ...

校長經常上電視, 係教導小朋友既典範之餘, 亦係社會上既勇士, 進行透明公開兼不偏不依既國民教育, 令人佩服~

魄力
189366 點
魅力
7836 點
潛力
89880 點
黃金
100 兩
fb3cb2 發表於 2012-11-21 11:06
良心校長,支持你既理念

但係企

豬持

國民教育
對唔自,禾係餓底

百萬富翁勳章 「友誼大使」勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章

魄力
7241 點
魅力
0 點
潛力
5410 點
黃金
10083 兩
25894852 元
A Hero of Hong Kong   I wish there are more the kind of people like you in Hong Kong.  

知識改變命運 ←※→ H.K.S.

四台股神勳章 百萬富翁勳章 千億富豪勳章 萬千寵愛勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 究極元老勳章 「獅子座」勳章 傑出成就勳章 「友誼大使」勳章 「貼圖之星」勳章 「痴線佬」勳章 見習版主勳章 終身成就勳章 141紳士勳章 成家立室勳章 141榮譽勳章

魄力
142201 點
魅力
82359 點
潛力
72 點
黃金
28225 兩
11400385 元
長江7號 發表於 2012-11-21 11:23
但係企

豬持

佢係支持國民教育

但係佢會俾家長或教育團體到課室觀課..進行透明公開..確保國教科沒有洗腦內容

佢唔會盲目地去反對..有D人根本唔知道國教係咩來..人地反對就反對

我唔反對也不贊成..因為我都未睇過果二百幾頁的國教指引內容

究極元老 [發短訊]

「貼圖之星」勳章 百萬富翁勳章 「友誼大使」勳章 「體育精神」勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 傑出成就勳章 論譠元老勳章 萬千寵愛勳章 究極元老勳章 141榮譽勳章

魄力
160680 點
魅力
113411 點
潛力
0 點
黃金
20296 兩
104371852 元
[懂事長]..... 感動!

141正式版主 [發短訊]

十萬帖勳章 百萬富翁勳章 千億富豪勳章 精華帖王勳章 萬千寵愛勳章 141榮譽勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 究極元老勳章 傑出成就勳章 「友誼大使」勳章 「貼圖之星」勳章 「戲劇之王」勳章 「博學多才」勳章 「型男嗜好」勳章 「動漫一族」勳章 「潮流時尚」勳章 「車迷天地」勳章 「廣告/設計」勳章 「爆笑王」勳章 「賭神」勳章 「資源分享」分區勳章 版主勳章 成家立室勳章

魄力
1496970 點
魅力
1670560 點
潛力
0 點
黃金
28693 兩
9754394828 元
呢個校長真係有毅力!

補充內容 (2012-11-21 12:03):
佢嘅陳婆婆肺鈣化嘅故事好似有啲出入。

百萬富翁勳章 高級元老勳章 論譠元老勳章

魄力
13733 點
魅力
65 點
潛力
6065 點
黃金
983 兩
13227271 元
From his conversation, he is quite real!

論譠元老勳章

魄力
14123 點
魅力
77 點
潛力
7253 點
黃金
827 兩
12866304 元
It would be great if all principals have the same attitude

魄力
189366 點
魅力
7836 點
潛力
89880 點
黃金
100 兩
fb3cb2 發表於 2012-11-21 11:41
佢係支持國民教育

但係佢會俾家長或教育團體到課室觀課..進行透明公開..確保國教科沒有洗腦內容

國民教育

兵有可能

5洗老
對唔自,禾係餓底

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2021-6-23 19:47