CEO跌錢報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢個落雨天氣小弟都為了嘗試下師兄們傳說中的三藩市最好的CEO 點知道得來一身氣老闆娘好態度去度我只見到一條女就是redbook最高評噶CHOLE 我心林今次發達喇一見到面。 。 。乜甘噶素質噶 。算一場來到體體有乜技術按摩果PART真係好一般我個人覺得而且我去的已經是6號房最大的那間點知暖氣又壞得隔離D女又吵不是叫床是吵系吹水的吵跟住隔音又差哎ok 按了15分鐘就話開波帶套吹2分鐘跟住你老闆擦KY 不是吧只可以摸波下邊摸
小弟今年23歲不過17歲已經在東莞玩開可以話乜都玩過點解美國噶素質就甘差噶  不是我要求高吧点解redbook甘都可以话10分噶 真系无解啦 又无波又服务一般 我临走噶时候见到D恐龙阿婆 对 是阿婆 个个厚妆+残 哎 我终于明白点解CHOLE都可以10分了 如果不是同条女分手了 打死都不来这 话晒条女都真水任舞 各位湾区的师兄 我也深深体会到你们的救国情怀了 如果有师兄有私窦噶请话我知啦 起码等我食下D后生韩国妹日本妹 谢谢大家
sorry for your loss, redbook is not reliable.
回覆 讚好 不讚 使用道具

yes U right ,  DG is very very  good ,

今時今日咁既服務態度.....

seems there is no good massage in SF...

Ching東莞玩開係唔會明呢度啲質素差距~~隨時啲韓妹同㗎妹都未必得....

東莞 is good place to go.  I went there couples times.  the service is excellent and the girls is very young and cheap.   America is different, no comparsion.   Try American girl in redbook.  Eventaully, they do not have services like Korean or Chinese, but some of them a good.  Depand on your luck.   

neke in CEO is very good, bed is small though.

sf 食韓妹有冇門路先,唔想開甘遠車,機場附近都ok

有時D k gril 都吾係禁好,機器式同無底洞。就算redbook 有VIP 睇D review 都只可以信7成。

CEO去睇過幾次.
老闆娘唔好老皮.
只有一個latino (Daisy?)睇落okay...

十年人事几番身