[吹水] 世界末日沒有到來.....大家繼續搵女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日打開眼,所有事物依舊,身邊仍是自己隻老虎,世界末日果然只係商人們的炒作,
但小弟於幾個月前已向公司請了假,希望真係有世界末日也可同妻兒一齊度過,當然
這也是一個借口。我想問嘅係,既然令日無出現世界末日,各位師兄會否搵自己相熟
嘅囡囡賀一賀佢,而你第一個又會想起邊一位囡囡呢?
小第今日要過家庭日,惟有希望師兄們玩得開心D啦!

世界未日的來臨時間好像未到~
記得D科學家話瑪雅說的世界未日時間計返香港的時間在約在下午5時左右
死火!原來計錯數,好彩依家仲有時間倍吓屋企人,多謝師兄提醒
都係果句,各位師兄有冇世界末日都好,搵囡囡賀一賀先啦!
好一句”搵囡囡賀一賀先“
回復 wing1283 #3 的帖子

Ching 記著今晚做冬呀, 唔好掛著揾女女呀
世界無未日,找女賀一賀
唔係五時,下午二時先係佢地凌晨
http://news.sina.com.hk/news/20121221/-12-2853514/1.html
女女有無末日價
一切如常
一切如常。
不知多少高X人丟命…
…根了
兩點又好,五點又好,都過左了,大家繼續搵囡囡Happy吧!
今日打開眼,所有事物依舊,所以照舊得閒先搵女。

仍是自己隻老虎,乜你好想唔係咩
今日返工,無時間揾鬼妹
等到2013年果陣先慢慢再搵la.而家都已經12月22日lo,大家咪又係一樣o係4台呢度吹水...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:59