[新聞時事] 撐CY有理? 蘋果老屈梁粉?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

撐CY有理? 蘋果老屈梁粉?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

有都唔奇,但點解次次都比蘋果捉到,仲要好以佢地安排咁??可能我疑心重
回覆 讚好 不讚 使用道具

是蘋果作故事做新聞

回復 火炎炎 #2 的帖子

今次係人贜並獲, 斷正, 有圖有真相。其實, 信報同幾個網上新聞都拍到, 唔止蘋果。
http://www.passiontimes.hk/article/01-01-2013/1533
http://thehousenews.com/politics/%E4%B8%BB%E5%A0%B4%E7%9B%B4%E6%93%8A-%E5%81%87%E9%81%8A%E8%A1%8C%E7%9C%9F%E6%90%B5%E9%8A%80-%E6%92%90cy%E8%87%A8%E8%A8%98%E5%85%AC%E5%BB%81%E6%94%B6250/

EmperorXXXX 發表於 2013-1-2 12:36
回復 火炎炎 #2 的帖子

今次係人贜並獲, 斷正, 有圖有真相。其實, 信報同幾個網上新聞都拍到, 唔止蘋果。

信報同幾個網上新聞都拍到?乜咁多傳媒老屈撐梁人士㗎!肯定又係外國勢力啦!

肥佬泥都好很掉錢出來,請人做新聞

有人做衰野斷正, 反而指人老屈, 十分可恥.
若要人不知, 除非己莫為.

回復 EmperorXXXX #4 的帖子

我信"信報"多過蘋果,唔係老屈,梁粉行蠱惑!

回復 jameskan #1 的帖子

唔敢話係真定係假,但有個朋友話齋,配票可以玩到咁出神入化,咁高水準,偏偏這些所謂"請臨記遊行"卻成日穿崩,聽完都真係唔識答

其實在下真係希望記者/報館去報警,反正有咁多証據,係應該去報警的;還有"掌心雷"又係....點解"人贓並獲"都唔報警?!

回復 逗利是佛 #9 的帖子

我都係咁話, 唔敢話係真定係假.  昨日先講起依個話題... '如果我係判頭, 報咩價..."  最後, 我就覺得依行真係大有可為.  你見警總政總門口, 有邊日係無人示威抗議 ?  真係長做長有....

你估警方唔知咩, 日日係警總抗議果位婆婆, 又唔係傳係打份工.  警方可以告, 告咩先 ???  要告, 都告咗成日阻住一哥返工果d啦....

依d嘢, 唔敢講無, 又唔敢講有....  

有可能係反間計
可能是反派人士請人撐CY之後俾人影呢!~
小弟覺得呢單野太明顯啦!~

唔知為乜

回復 joechu0406 #11 的帖子

我都會咁諗....  會唔會係媒...

所以去生果網睇.

但係今次, 出到'指名道姓'依招...  

我會睇另一邊對手作咩反應, 先再'估', 誰是誰非啦

回復 逗利是佛 #9 的帖子

係喎,點解唔報警?

Charge 佢邊條罪? 又唔係選舉,又唔係貪污。請老臨唔算犯法,只是道德上講唔過去........      

跟走水貨一樣,只可以告違反逗留條件!

公說公有理 婆說婆有理
有理說不清 唯有報警察啦啦啦啦啦
遊行都要請人 仲要請得200人 有咩用? 駛唔駛丫?

維穩當然洗d錢,不過$250就少咗d!

有咩咁出奇. 我條村個村委尋日都係咁喇. 冇既. 先請人食左餐跟住用大巴車去撐CY. 同蛇齋餅同一科. 吾洗人人二百.