[佐敦/尖沙咀] 尖沙咀沙巴海岸執左..!!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐都未去過沙巴,今天中午走過厚厚的厚x街,諗住走去搵下舊相好,點知望望,無左...已經改左名,早排話易左手,但估唔到名都轉埋,而家叫艷X天水療了,當然睇完之後,都無上去試下新接手場,但有點唏噓,第一次去足仔就去呢間,而家又變左我既集體回憶了...搵日有機會試下新場再報告一下,只係感慨ing說一下,沒什麼的..

p.s,返到公司,上網搵下資料,聽人話轉左手之後,都ok..試左再出報告吧,做下白老鼠~~
聽聞沙巴之前嘅老板娘在同區開了另一間叫四X草
如果你以前有去開沙巴
你試下去呢間羅可能會撞番舊相好呢~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

原定四葉X係佢開,好似有二個老闆娘。

咪扮野啦寫手哥哥, 你對四X草咁清楚, 仲點算係聽聞呀?  
http://141hongkong.com/thread-1115025-1-1.html

唔緊要啦,樣樣都試下..唔試下都唔知邊D係得,邊D唔得..最緊要唔好下下跌錢就算架喇,玩足仔都預左無咩好野,搵間過得自己既就算了...

回應 野蠻 #1 的帖子

I like it "集體回憶"

等待ching的報告

回應 kinsoncc #4 的帖子

阿哥哥~~如果你認為我我係寫手嘅話,咁你CHECK下我有發幾多REPORT
幫幾多人寫啦~~
個個寫好一個場都係寫手,咁就滿論壇都係寫手啦
你唔清唔楚就唔好亂吠~~

skyrain 發表於 2013-2-1 09:22
回應 kinsoncc #4 的帖子

阿哥哥~~如果你認為我我係寫手嘅話,咁你CHECK下我有發幾多REPORT

既然你咁清楚四X草咪直講囉, 扮乜野"聽聞"呢?  

kinsoncc 發表於 2013-2-1 09:25
既然你咁清楚四X草咪直講囉, 扮乜野"聽聞"呢?

第一,我以前未去過沙巴,唔識沙巴老板娘
第二,我只係聽人講佢地就係以前沙巴老板娘
所以用聽聞兩個字係我自己都唔知係咪事實
我冇可能實牙實齒同呢度嘅樓主講佢地就係以前沙巴老板娘架話
你話係咪先,無謂老點人啦

大家唔好勞氣...相嗌唔好口,和和氣氣,大家都係希望開開心心玩下..相信兩位師兄都係想大家玩得開心,我都係樣樣試下既人黎,自己親身感受一下,再同各位師兄交流下,大家開心就得了..

野蠻 發表於 2013-2-1 11:16
大家唔好勞氣...相嗌唔好口,和和氣氣,大家都係希望開開心心玩下..相信兩位師兄都係想大家玩得開心,我都係樣 ...

和諧和諧

等待ching的報告

野蠻 發表於 2013-2-1 11:16
大家唔好勞氣...相嗌唔好口,和和氣氣,大家都係希望開開心心玩下..相信兩位師兄都係想大家玩得開心,我都係樣 ...

我都係見到師兄問而我又知但唔確實,所以先用聽聞
但就比另一個師兄話我係寫手就真係火火地
你都知啦~~
寫手令唔少師兄跌錢架嘛
不過算啦,好難怪噶位師兄
因為我係另一個POST回同讚四X草
無幾耐又係呢度回貼又係有關四X草
咁又真係會令人懷疑
不過我都係本著解答師兄問題先回貼
希望我真係幫到師兄啦
師兄你有冇上過去??究竟係咪真係你要搵嘅人??

師兄,24四川妹叫乜名,想去幫視

這間新場上兩個星期試過, 都唔錯, 幫我做個技師是北姐, 30左右, 身材及樣貌都可以, 不過唔係好夠力, 所以PART 1 麻麻, PART 2 OK

今日小弟下午做左白老鼠,因小弟part1係到手多多攪攪震,按左15-20分鐘左右企接去part2.跟住玩到尾.ok好玩.但洗白白要出房.吾係咁慣

噚日再去, 2點幾到, 入房10分鐘先有技師到, 30左右, 連手袋都未放LOCKER, 趕場? 後來才知她是在附近幾間場掛單, 邊道有生意就去邊, PART 1 OK, PART 2 話親戚到, 唔方便摸. 不過對波就好大, 又有彈力. 500埋單. 幾次都唔同人, 幾有新鮮感.

上週五再去, 又有新面孔, 30+, 說以前在大場做, 手骨又的確OK, PART 2 也不錯, 可以值得繼續幫襯.