[銅鑼灣/天后/炮台山] 又無下文之砲台山行......

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

地點:砲台山英皇中心地庫

之前有c hing推介過,早幾日去試試,該舖應該係無涼沖的,目測有三間房,板間房,無封頂個人來說不太喜歡。

入到去房仔,感覺普通啦,唔算太過細間,c9jc招呼,(似老闆娘果個無做我,因為之後十分鐘左右有卜鯨)

換條褲仔(不是即棄式,但算新淨),jc問做幾part,(穴位按摩2 part $258)

PART 1:都地好心機,力水過得去,全程無咩偷懶。

PART 2:又無.............................今次連褲仔都無除,唔知係我唔好彩定個jc唔喜歡我。之前個c hing話呢度有的,唉!(但隔離房老闆鋃做緊果個應該有得玩,由於無封頂的房,聽得出隔壁有料到

早排返大陸玩幼幼,諗返黎試返下d c9,點知留港兩次都無料到,我自問都係一個咸濕中佬,點都唔似係放蛇果d人啦 ,我有個朋友話,呢期啲囡囡,專登唔攪你,等你自己問,就可以提價......希望唔係真的啦!

另外知係咪間野熟客多,老闆娘個客同廳有個做腳既客既好多野講,隔音唔好攪到好似好嘈咁。
另多謝某ching介紹小弟砲台山另一間,下次去完先再出報告,今晚都係返上去大陸算數...........

網址都係唔駛理,求其篤個!
回應 457 #1 的帖子

Too bad for you, what a pity

遲早玩完! 都係神州好。
多謝師兄分享無下文的報告.
我幾個friend去過,個個都有下文喎。師兄你嗰樣可能斯文得滯!
你個樣可能唔夠咸濕所以無下文
感謝大大的分享

Other than bobo the boss, any younger bg?
ching 唔好彩。
可能你的暗示不夠,或者太規矩,冇手多多

師兄,下次你去之前打定去book佢老闆娘呀宝丫,都係個friend話我知,如亞寶都冇下文既------我切!haha
而家應該有凉冲,之前就冇,佢新做咗個浴室!
457 發表於 2013-4-27 11:51
地點:砲台山英皇中心地庫

之前有c hing推介過,早幾日去試試,該舖應該係無涼沖的,目測有三間房,板間房 ...

老闆娘年紀如何?
多謝師兄報料,有時間試下老闆娘
我通常都到第二節先會多手,平時第一節我都好定唔會手多多..........
av5354 發表於 2013-4-28 18:23
老闆娘年紀如何?

I think she is 40+,quite sexy
Thanks for the report, will try later !!
Thanks for your report....but I think better go TST or Jordon if you want have better experience.

硬件差, 冇隔音, 年紀大, 無驚喜......請禾都冇時間應酬!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:03