[野戰/槍械] 帝王武裝大開倉!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先旨聲明,唔係賣廣告!啱啱聽到個朋友講起,帝王武裝今日開始一連三日大開倉!佢話有五百幾既SVD、六百幾既P90、仲有千鬆啲既MOE!

頂。。。又係賤物鬥窮人。。。冇錢買呀!

5百幾有枝svd
手拉都抵啦
pm過地址黎好喎
柴灣利眾街蜆殼工業大廈2樓 (開放時間17:00~21:00, 週日完)
不過頭先去完睇黎, 條隊幾長下, 同埋只收現金.

題外話, 小弟打rifle既話, 我諗睇到枝S&W MP15 MOE應該會流晒口水, 手感好正下.
lawson. 發表於 2013-5-10 15:04
5百幾有枝svd
手拉都抵啦
pm過地址黎好喎

今日去過了
還是放棄 太多人了= =
lawson. 發表於 2013-5-10 15:04
5百幾有枝svd
手拉都抵啦
pm過地址黎好喎

去到原來四九九咋!五百有找!抵到暈。。。我見好多學生哥(應該係新手)好開心咁托住走~
batkz 發表於 2013-5-11 01:15
今日去過了
還是放棄 太多人了= =

尋日排呀排,終於入到去!但係成十點九走既時候,條龍尾仲喺五樓!場內有成過百人起碼,不過安排上就混亂咗少少。。。

條水轉移DD骨真係堅靚仔!仲有幾支prototype蘇出黎,不過係非賣品~
回應 903idcop #6 的帖子

m1 carbine in prototype
looking forward
903idcop 發表於 2013-5-11 10:09
尋日排呀排,終於入到去!但係成十點九走既時候,條龍尾仲喺五樓!場內有成過百人起碼,不過安排上就混亂 ...

你排左幾耐!?
我見支p90咁平 去排下咋
但我去到既時候11f....算數 反正冇乜位擺咁多
你最後買左咩!?
batkz 發表於 2013-5-11 23:14
你排左幾耐!?
我見支p90咁平 去排下咋
但我去到既時候11f....算數 反正冇乜位擺咁多

大大話話都成四個幾鐘!我個friend都買咗兩支P90,$680確係冇朋友!我自己執咗支MOE同埋啲CAA配件,雖然身水身汗不過都開心既~ 有冇其他師兄買到好野?分享吓~
回應 903idcop #9 的帖子

no need to排隊 ar today
very few ppl
頂...原來開到今日 果時係FACEBOOK睇到知開倉 但唔知到幾時...仲諗住聽日先去行
Kai_ass 發表於 2013-5-12 01:35
回應 903idcop #9 的帖子

no need to排隊 ar today

可惜禮拜六日我唔得閒。。。唔係都唔駛第一日去排咁寃枉。。。師兄買咗咩?
回應 903idcop #12 的帖子

SIG SG556 Shorty only
no interest in AEG actually.....
I got enough points to take R93 from Ehobby, so no need to buy there...haha
星期5去左睇,5點半去排到11樓,放棄左~見好多CHING買到KA D槍~
幾正咁喎,唔知仲有無?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:07