Melbourne 有什么好玩的分

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

这几天在MELBOURNE出差,不知道在MELBOURNE有什么好玩的啊|?
系 South Melbourne有条街,街名是 tope street 和 york street。 39,tope street & 59,york street。 全部都是韩国美眉。是个不错的选择。
不懂得找,去找幾份中文報章一定有廣告的。
回應 1qwer #4 的帖子

冇理由,嗰啲免費任攞嘅報紙一定有。
都係搵唔到嘅,打的去tope street、york street (樓上師兄有講),一定有女啱你砌。
回應 G1Jockey #5 的帖子

如果英文唔係好好呢
回應 1qwer #6 的帖子

中國人keeper,放心啦
City Road, South Melbourne 都有一間好正,90後妹妹
谢谢大家,我准备去看看下下
Butterfly's at Blackburn. 有條囡叫Melody...body 有公仔,不過超級好fuck!
Blackburn 有間門牌系 49,時時都有得玩雙飛。
回應 Creampieking #10 的帖子

melody?asian or aussie girl? big boobs or not? thanks bro for the news
Thanks for sharing
去找几份报告看一下,很快了解的
回復 射空男人 ##1 的帖子

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:00