[其他] 沙湾KTV情報交流

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次開個post想同師兄討論吓沙湾到底好唔好玩,值唁值,

一直以黎只有正面報告,啲師兄點好玩,又溝到幼幼,又
話女神又話唔洗錢,又話啲女比埋錢!都係正面報告!
但係負面呢?

啲女坐唔夠两個鐘就話夠鍾,佢唔係話夠鐘上唔上房,
佢話有熟客揾佢,吊!我都係熟客啊!两個鐘你就話要
走人?咁我咪好on9?你過熟客條九大啲?定佢比錢多啲?
所以我想大家討論吓,唔好講好玩果啲,係講唔好玩又跌
錢嘅遭遇!

其實沙灣啲女比我地種壞咗,啲女黎試枱時又話點都得,
到你上房時你唔出聲要佢吹,佢都唔吹!
之後大字咁係床道,我試咗好多次都死魚!!

可能係我又老又唔靚仔,又唔識唱歌,玩魔術,玩樂器,
啲女唔like我!

我想知師兄們有無試過好唔happy嘅遭遇,有就入黎吹吹水,
分享吓,唔要正要報告(大多啦!)

睇相:條女都幾靚但好9寸! 應該badlist 佢

登錄/註冊後可看大圖

鐘意佢嘅去揾佢試吓,可能佢只對我係咁!

討論

你件肥妹仔仲見到喎.....發表於 2013-7-17 02:29
講得好!來自: iPhone客戶端
回覆 讚好 不讚 使用道具

D媽咪次次都話d女吹得勁,結果原來係催鐘勁
不過從我最近連續三晚上去所見,其實都仲有好既,同埋當冇得上房既時候係催得冇咁勁
總之比幾年前係差好遠,不過酒平又近香港,咪當去飲酒
呢幾日查得好勁,no1 頭先都大查,昨晚金碧好似話拉左幾個

shatindick 發表於 2013-7-13 06:15
D媽咪次次都話d女吹得勁,結果原來係催鐘勁
不過從我最近連續三晚上去所見,其實都仲有好既,同埋當冇得上 ...

連續三晚上去, C hing 勁

CHING 講得岩...所以我連女都唔坐...D 女個個都唔理我又閃鐘得咁快

回應 ethernet #1 的帖子

Totally agree

taskforce 發表於 2013-7-13 08:08
連續三晚上去, C hing 勁

係呢排上得多左,上星期都上左5日
講一下唔開心就梗係多啦,好似可愛教主同還珠格格d性格就真係不敢恭維,仲有d女係飲酒發脾氣,玩電話,試過一個可以坐埋一邊打機,十問九唔應,總之真係咩都有
最後都試過去到團長全晚唔見左人,你知我呢d一冇左團長會好驚嘛

jay78 發表於 2013-7-13 16:51
邊個係還珠格格?師兄已是老手,團長可有可冇啦

仲好講,放我兩次飛機,搞到我地尋晚幾無助,還珠格格你自己估啦,咁易
仲有,我係新手,其實我好少出來玩

shatindick 發表於 2013-7-13 16:57
仲好講,放我兩次飛機,搞到我地尋晚幾無助,還珠格格你自己估啦,咁易
仲有,我係新手,其實我好少出來 ...

哈哈,現在個個師兄都認新手,女女才是老手

師兄我在CA都食過2次〇服務的K女啦,只能希望下次好運D

我都嚮沙灣遇到過呢d寸女..跟住去ca 玩^-^

同ethernet 兄同一晚

差唔多6點9, 坐條女. 媽咪話8 點後唔上得房

點知條女7 點3, 只係坐左30 分鐘, 就問我上唔上房?!
知你上完房即走啦.. 當然say no.
8 點唔上得房, 只係藉口想呃鐘. 因為仲可以去外面.

條女就問我: "你係咪準備要我坐三個鐘平台?"

之後條女就開始唔肯玩.

就算佢唔肯玩, 無所謂, 我同佢講明, 唔會早放佢走, 錢我會照俾平台... 但齋坐都要佢係房.
唔會再做好人

佢跟住自己走左.

隔一陣, 佢叫媽咪來, 要求我俾100. 話玩左一個鐘

問題係我都無叫佢走.
點解我唔可以揀坐足鐘然後俾200?

幾時變左任班女想坐幾耐就幾耐? 佐敦計票咩?

之後另一件女

坐過. 上次有熟客call 佢. 我做好人, 早放佢走. (我本來好想上房)
佢話下次補返.

今次再坐.
結果當然係:  補條毛咩!
坐 1 個鐘左右, 又催上房.
不過自己都趕時間就, 就拿拿聲去..

上次做好人, 係完全無作用. 唔會有少少補償. 無論係態度定係時間.

肯坐得耐, 好態度, 唔係無. 但真係講眼緣.
班女肯霖你就霖你.
唔霖的話. 做好人只係俾佢地食住.

rika 發表於 2013-7-13 19:06
同ethernet 兄同一晚

差唔多6點9, 坐條女. 媽咪話8 點後唔上得房
師兄好野。消费系我地。几时倫到班囡話事!支持。來自: iPhone客戶端

rika 發表於 2013-7-13 19:12
之後另一件女

坐過. 上次有熟客call 佢. 我做好人, 早放佢走. (我本來好想上房)

非常認同師兄