[佐敦/尖沙咀] 河內之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今天去左河內,入門口只有2個囡囡在,我選擇了四眼短髮叫winnei.我按90分鐘,囡囡手勢唔錯,有踩背,都算舒服,按到半路佢話part2加左價,加左50,我無問題,part2都算ok,不可解甲,下路不可進攻,上路可伸手入去,總結都可以,環境麻麻,沖涼要出大廳,不過不失,埋單$298+150,出來大廳見到有個高高短髮唔錯,唔知叫什麼名,沖完涼囡囡已經入左房。
多謝師兄分享受

之前去過3-4次有卸甲有奶咀食, $248+100, 依家$448, 返元朗幾乎可食大餐
加價了....但太貴了....不去...!
klam 發表於 2013-7-22 17:39
or 比多幾十去 tst, 地方和囡囡質素高d !!!

比多幾十開大, 發射果刻由自己控制爽好多
回應 吉野太池 #6 的帖子

sorry, 我意思 hj only!!!
吉野太池 發表於 2013-7-22 17:35
之前去過3-4次有卸甲有奶咀食, $248+100, 依家$448, 返元朗幾乎可食大餐

以前覺得超值, 起碼囡囡後生, part 1 也算合格.
宜家這個價就不值了!
klam 發表於 2013-7-22 18:32
以前覺得超值, 起碼囡囡後生, part 1 也算合格.
宜家這個價就不值了!

認同Ching所講, 旺角果檔越南嘢仲平幾十, 但環境就麻麻!
認同Ching所講
吉野太池 發表於 2013-7-22 17:35

幇樓主做的  winnie 冇奶飲!
反而最正的 ruby 可以, 可惜己離開!!!
吉野太池 發表於 2013-7-22 18:55
認同Ching所講, 旺角果檔越南嘢仲平幾十, 但環境就麻麻!

旺角個檔囡囡最揼得!!
但己好耐冇去!!
如果加價我會去尖咀玩好過 雖然呢度都DUP得OK
吉野太池 發表於 2013-7-22 18:55

請問在旺角那裡??
dada88 發表於 2013-7-22 21:14
請問在旺角那裡??

new reclamation st x shandong st !!
thank you brother report
$448無得揸奶樽啜!
唔去!
唔止加錢啦, 而家班女解甲都推三推四, 加錢先得
師兄,就是你以為五十蚊小事,等D囡貪得冇厭!
回應 KittyBB #19 的帖子

Totally agreed, additional money with worse service is not acceptable.  Customers have alternative considerations.  We can decide where to go and where not to go.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:42