[唱K-GF] 初試尖沙咀太陽島

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近排工作繁忙,做到周身骨痛,想去揼下骨,上黎4台見有師兄介紹呢間,決定一試~
上到去換杉,焗一焗,再冲過涼,出到休息室嘆番杯凍奶茶,再望下個場,雖然唔係咩大場,有十零廿個供,但都十分企理~抖一抖,其間見到2個技師行過,都唔錯喎,目測25~35左右,身材樣貌都唔錯~入到房見到囡囡26,27歲,細細粒,身材均衡~
Part 1>自己唔係太受力,所以叫技師推油,囡囡技術唔錯,力度適中,因為真係好累,不經不覺就恰著左~直到囡囡幫我rpp,嘩,好舒服呀 'part 2>都係果D~不過個人覺得平時去141光線充足,而家黑媽媽,反而十分刺激
最後埋單七百幾蚊,連貼士都係8舊左右~唔錯~下次會再去~
seems good, thanks for C  hing report!!
回復 mariohjj #1 的帖子

禾中意去水城多D~

Can you pm me where it is? Thanks.
好想一試
回復 可愛仔仔 #3 的帖子

師兄:喺邊度呢?下次試下
回復 oldboy_141 #4 的帖子

Tst河内道,好易揾~
回復 mariohjj #6 的帖子

歐洲水城<- TST 4台唔開名好D

多謝師兄分享

多謝司兄包膠,有機會都要上去試試

c hing part2 系打机定系開大呀
回復 vintak #10 的帖子

Thank you for sharing.有機會去試試

多謝分享
Thanks for report, will try later !!
低吊打個炮
試過,都OK嘅!
多謝師兄分享
多謝師兄分享

埋單連貼士8舊係大餐定細餐?

part2 系打机定系ML呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:58