[唱K-GF] 請教新西班牙是乜玩法

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去開旺角,泊車停在新西班牙門口。 門面算舊又唔知点玩冇入。 有冇師兄提供下消息。
師兄可參考之前的報告,例如早兩日夜鬼鐘兄的資訊。
肥和尚 發表於 2013-8-3 13:40
咁撚多報告都唔睇,多鳩魚

師兄是否新西班牙=西班牙。如果是就谢過!
回復 partner55076300 #3 的帖子

師兄是否新西班牙=西班牙。如果是就谢過!
回復 willsex #1 的帖子

請問西班牙地址?
愛足浴 發表於 2013-8-4 23:52

請問西班牙地址?

砵蘭街,基隆街交介附近。
自己睇報告,睇完決定試不試
Can any bro share their experiences in this place?
找晤要出声
後生就免問啦!喜歡玩中女師奶人妻Feel果種感覺, 應該收貨!
你唔太粗魯, 手口任玩, 污燈黑火, 另類刺激!

根本就各有所好......SN係無限Q...但講真你有幾多時間去享受???
事前沖一次...咩全身漫遊....又冰火...又腳指....得番幾多時間???
不會多過20分鐘....自己計下....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:52