[其他] FB的熱血時報,竟突然封殺我發言權!,咁黃洋達同689有咩分

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我在FB的熱血時報,竟突然冇回應權,唔係o麻?如果真係封殺我發言,咁你黃洋達同689有咩分別?原來呢d就係你所謂o既民主?

前日我在這叫黃洋達唔好只係得把口o者!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=561421047254400&set=a.422169814512858.102977.420361564693683&type=1&theater
師兄你响人地主埸叫人地唔好得把口,
咁依家人地咪證明比你睇人地並唔係得把口囉

達教一向都係單聲道架啦
本來面目、一覽無遺。
梗係有分別啦。
達皇未執政咋,依家禁你言係佢能力內最大嘅殺手鐧。
你以後小心啲,如果真係俾達皇執政。
以你質疑民主鬥士嘅言論,輕則將你遞解出境,重則全家問斬。
那班爛人口裡日日講的民主自由,只有智商低的人會信,稍有獨立思考的人都敬而遠之,用暴力之人現在被人以其人之道還治其人,這是否天理循環?
有無搞清楚呀 ?  FB本身都好多問題, 有時發言唔到, 未必係人地禁你喎..... 再講, 萬一你講係事實,  作為人地主場, 咪學吓尊重人家囉....  

唔想你係佢(係佢)個地方留言, 咪講少句囉.....  又唔係得佢一個地方可以留言.... 就算...佢有幾大本事, 又唔係圍係一個小小版面

出埋手, 呢d咪佢地既高尚, 言論自由(佢地自己), 民主理念囉
算吧!政棍也有分高下,爛鬼梗係用爛招,尤其是自己在理虧,技窮及利益受損時。不要生氣吧!
上四台玩水都要尊重佢班球証規則,唔中意可以唔發言

689偷到個Ceo位,自然係紅黑兩道通哂,威風八面,酲目佬點會做反對派
爛鬼梗係用爛招!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:37