美食的俘虜 (美食獵人TORIKO) Fans聚腳地

呢集無過招,真係唔過上癮。

不過之前幹掉兩個美食會的人,有點出奇。

因為一般正義的人是會打敗,不會打死人。

(第一個就是會吐甲蟲,有腹眼。第二個是不死身的人馬。)

樓主,可唔可以開

妖精的尾巴
火影
海賊
的fans club
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mccy0123 #61 的帖子

Sorry呀師兄

對呢幾本唔敢話好熟, 所以唔打算開

如果有熟呢幾本既師兄不妨考慮下

提提大家,今星期休刊,21號先有得睇呀

第258話: 惡之行軍

1.jpg 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png 10.png 11.png 12.png 13.png 14.png 15.png

睇黎美食會都被KO了,估唔到咁多內鬼
一龍都有派反內鬼入NEO咁奇趣?

可可新造型睇唔慣.........

史塔金睇黎要加盟了.......

回復 pistone #65 的帖子

蚊大叔,吸乾可可的黑米青,肚子痛。
可可這造型,出完火,爽爽的樣子。

應該是美食會的科學家放火,燒家的樣子。

一龍三虎和好了吧。

話說神之料理術
會否變了 魔之料理術?

說一下,現在的四天王。

澤布拉應該無變強的誘因

頭髮男,只是嘗試使用魔髮力量,只是提升熟練度

毒男,不明

啊虜,被好基友,吉了一下,細胞變大胞,超越八王。

至於新的料理人時代

妖食界,
布蘭奇

人間界,
小竹,小松,還有一個忘了名字,就是三人一起要當出色的料理人的。
皮皮,她是啊虜的情敵,啊虜表示,基友是不能被搶走的。

回復 mccy0123 #68 的帖子

小梅呀

松竹梅三友嘛

回復 pistone #69 的帖子

:-):-):-)
好記憶啊

小梅,出場機會少。。。。

回復 pistone #71 的帖子

對可可來說是好事。

因為他平事,皮膚有毒,
不可接觸人的。第時同老婆插西都要戴頂帽。

泰利幅圖,牠同啊虜有很遠距離。
要兩個站近d,先知。

259話: 可可的假設

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg

可可毒吸收晒會變樣 (笑)

會長既餐單居然係五餅二魚(再笑)

今集算係繼續解釋番個世界觀

可可既然占卜到阿虜會輸,所以特登安排佢被史塔金捉?總好過比NEO班人捉?

這集無打。

可能我比較愛看暴力,多過各原素。

蚊大叔,你食人口水,好嘔心。

260話  阿虜的夢想

01.png 02.png 03.png 04.png 05.png 06.png 07.png 08.png 09.png 10.png 11.png 12.png 13.png 14.png 15.png 16.png 17.png

唔知之後會點呢好其待了

261話: 大竹的野心
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg

遲左少少,sorry

又咁峰迴路轉, 大竹又有咁既背景同目標.
小松有機會係繼弗洛撒大人後,另一個令三虎講出「好食」兩個字既料理人

第262話: 三虎的飯桌
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg