東莞天氣慢慢好轉

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家出來玩應該都可以了,膽小的就等到十一後再出來浦吧,
CP各場都正常營業了。其他網站廣告又開始上了。但都底調很多了。
回復 hs203 #1 的帖子

小心駛得萬年船, 我都係十一之後才出動.
通常認為安全嘅時候,KO就回馬槍
it's better to play safe
回復 hs203 #1 的帖子

多謝提醒!
回復 卜一卜 #3 的帖子

同意,多謝提醒
Safe is most important~~~
after 1/10 la
都唔爭再等過左 10/1 先啦, 如果師兄們真係獸性蓋過理性, 見議 ZMT, 本人 14 號去下午6點去過, 天氣晴朗

我都係咁話,上星期5去完ZMT,都有工衣水床行SHOW
回復 一熾天使一 #9 的帖子

ZMT邊間服務比較好啊?去CP比較多。
間唔中仍然查,小心為上
希望有準確消息
回復 ris2 #11 的帖子

我都驚打細風, 故此做完後都有問囡囡, 囡囡話一次都冇查過, 但之後就唔知LA

師兄, 可否透露去左邊間場, 因我星期六第一次去ZMT, 去果間完全唔得, 得個"平"字, 已入BLACKLIST名單
hs203 發表於 2013-9-15 23:51

ZMT邊間服務比較好啊?去CP比較多。

可以既話就pm啦,你唔係唔知呢到唔太方便講名
cbr600rr 發表於 2013-9-16 00:41

師兄, 可否透露去左邊間場, 因我星期六第一次去ZMT, 去果間完全唔得, 得個"平"字, 已入BLACKLIST名單

咁反問番c兄你又去左邊間呢,個日我就去左hm
回復 一熾天使一 #16 的帖子

廣開, 之前睇REPORT, 講到有幾好就有幾好, 去到就......
個經理其實算OK, 親自揸架雅閣出黎接我地, 可惜D囡就...... (同廣告比有好大出入LOR)
AND THEN, 師兄你果間價錢如何呀 ???
cbr600rr 發表於 2013-9-16 01:18
回復 一熾天使一 #16 的帖子

廣開, 之前睇REPORT, 講到有幾好就有幾好, 去到就......

個日我688埋單,ok啦個日我就,我都知cp有風冇水床,先特地轉左zmt,咁hm我之前都有去開,助手田田唔算熟都叫做識,最小都可以幫我分析下
回復 一熾天使一 #18 的帖子

SORRY, 師兄, ZMT 我真係唔多熟,HM 即係邊間呀  ? 其實我果日想去金杭, ANYWAY 都過左去LU
cbr600rr 發表於 2013-9-16 01:26
回復 一熾天使一 #18 的帖子

SORRY, 師兄, ZMT 我真係唔多熟,HM 即係邊間呀  ? 其實我果日想去金杭, ANYWAY 都過左去LU

我pm左你,你得閒睇睇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:46