Berlin FKK Artemis 之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

關於 FKK Artemis,
下面這外國師兄既資料都幾詳盡, 值得參考:
http://www.angusmagee.com/?p=690

如何去?
跟上面外國師兄講既一樣, 地方好易搵
Westkreuz 站一出行幾分鐘就到, 招牌都好大, 車站周圍係果種咩都無既地方

流程:
同141其他師兄講既差唔多, 入場費EUR80, 會綁一條黃色手帶在手腕,有條locker key
大門口旁邊就是一排小locker櫃, 只夠位放銀包手機,這是happy完付款的地方
入去有好多大locker櫃, 放衣物書包之類,
兩個locker都係用同一條匙
放好野就去沖涼, 沖完圍上浴袍就出來逛下

設施&女:
1樓 就是入來果度, 有浴室, locker, smoking room (女9成都在這裡), 餐廳,露天泳池,
2樓全是房間(主戰場), 無女唔上得去
-1樓係non-smoking room,有室內泳池, 可以俾男師傅按摩(收費的), 基本上都係客人在這睡覺, 有時D女都會落黎撩下人

觀察:
下午4點到, 客人不多,
一入去感覺D女都會望住你放電, 好多會走黎同你傾計, 例牌對白: how are you? Where do you come from? First time here? How long will you stay in Berlin?...之類,講多幾句就R你上房
條條女都上身赤裸, high heel, 戴手表(記低幾點入房), 拎住個手袋(有安全套, KY, 之類)

有D女就坐o係度擺pose show身材,周圍望
有D女坐埋一齊吹水,
有D女周圍巡視周圍撩人上房

客人都係坐係度, 周圍望下, 發下呆
有D同女傾計, 搭下膊頭,
有D在bar枱飲酒
有D去左電影房訓係度睇鬼佬AV
有D在泳池邊既長椅度訓

下午的女跟客人人數1:1 左右, 夜晚女跟客人3:2左右

室外有點冷, 基本係無人,
-1樓的室內泳池只有客人在睡, 得一兩條女
無人游水/嬉水, 同想像中既酒池肉林唔同

十點幾有鋼管舞睇, 都幾正

食物:
餐廳 6點先開, 自助餐, 得4,5碟熱野
另外有餐包, 有個湯, 有D沙律,有水果
種類少D ,叫有D野填肚,
畢竟入黎係為左食女,唔係食野
D女會搵條毛巾包住先入餐廳

感想:
好少見到咁多鬼妹光脫脫周圍行, 咩身材都有, 好多都幾正
亞洲人就好少見到, 黑妹都有, 好多都係東歐既
有樣野好矛盾, 波細既揀唔落手, 波大既又驚打假波...
有D女好多紋身, 唔敢揀
我個人唔食煙, 偏偏D女都在smoking room, 唔入唔得,
smoking room空氣都幾混濁, 同埋幾暗下, 有時D女入左餐廳先睇得清楚個樣
見到有女直接在電影房同客人含, 我同另外幾個人圍觀左一陣

正題:
1Q 30mins 要 EUR60
有條女催鐘...=.=
服務一般般

逗留左6個鐘左右,
我覺得入黎見識下幾好, 食女就貴左D, 我遇到的女服務唔係太好
---------------------------------------------
補充一下,
我係星期五去,
客人係幾多, 不過女仲多D
我諗都有三四十條女

沖涼果度係一間好大既浴室, 有五六個花灑, 沖涼既時候係望得到其他男客人...
我個人覺得怪怪地, 最多試過4個男人一齊沖涼, 都係快快手沖完出去睇女好

露天泳池基本上無人, 因為果時有D凍,
同埋呢, 地鐵就在對出的天橋上面過, 換句話講, 無咩私隱

非酒精類飲品係免費既

有D桑拿房可以用, 不過我無試

感覺唔知你獵緊女, 定女獵緊你
成日都會有女撩你, 又要諗下點拒絕, 有時都幾煩
Thank you. Bro! Very detailed report. Will try if I go to Germany!

Germany girls are pretty
回覆 讚好 不讚 使用道具

這帖絕對有很大建設性啊! 一個好指南

雖然唔會去遠征,但知道情況幾有趣

征戰指南

I saw from the TV that the girls were mostly from Eastern Europe,fallen in the traps of finding a job in Germany!

好羨慕師兄遠征

見識下刀唔錯既

Thanks for sharing ching! Fkk club is very famous!

Germany is too far away for me but still tanks for your report.

上身赤裸

有用資料, 謝

回復 gooseling #6 的帖子

有D 咁既事?
我同一條女傾過, 佢本身Berlin 既, 話呢度返工好自由, 想幾點就幾點

回復 18muwotu #9 的帖子

但我發覺呢,
D FKK CLUB 招牌都唔會寫FKK, 就咁寫"Artemis" , "La Folie" ,
唔上網睇下唔知果間野係有料到咁

回復 steineina #13 的帖子

May be the TV was exaggerating !

介绍的真全面。。。完全有个大致了解啊。。。就是客人有点多,一个外国人在那感觉会不会很紧张?

回復 小舅哥 #16 的帖子

我係星期五去,
客人係幾多, 不過女仲多D
我諗都有三四十條女

回復 steineina #1 的帖子

"波細既揀唔落手, 波大既又驚打假波..."

You can always test them out before you take them to a room.  Just joke with them and ask if those boobs are real, and then squeeze them.  If they don't feel right, i would just tell them nicely that they are too big and i can't handle them.

Nice report!

thanks for the report brother
this is a good experience

thx for the interesting report ~

a good trip for u