法兰克福FKK Palace

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其实都已经係几个月之前嘅事,一直冇时间上来po报告。
呢次去法兰克福誓死要去见识下被金发高妹築成嘅肉林酒池。
去之前系网上做咗d功课,查到有几间比较出名嘅FKK:FKK World,FKK Manhattan,FKK Oase同埋FKK Palace。
FKK Palace係最近市區嘅。因為逗留時間唔係太長,所以就就近揀咗佢。
地鐵出來行幾分鐘就到,真係好似網上話嘅咁易。大家可以自己去佢地website睇,我就費事打d大家可以好易google到嘅資料。

話說我去時大嘅係7點鐘。第一次去都幾緊張。不過抱住死都要爆鬼妹嘅決心衝入去。
入去流程同之前師兄講過嘅差唔多,交入場費75E,之後系手上綁條繩,再俾埋你lockers鎖匙同毛巾,你就可以自由活動了。
如果第一次來,仲會有人簡單介紹下locker系邊,沖涼房系邊等等。

入咗去之後,擺好d野系locker就先去洗個身。只好著件浴袍出來就準備開始我嘅金發高妹獵豔之旅。
一開始仲有d緊張,所以決定先慢慢睇定d。
先去咗中間嘅大廳,女都算幾多下,大嘅二三十個,個人覺得質數高嘅都有好幾個。個個都系樣靚身材正,頓時覺得不枉此行。
為咗令自己鎮定d,就先去酒吧叫杯野飲,呢度冇酒精飲品係全場免費嘅。
坐低冇幾耐就有幾條女埋過來搭訕。睇唔啱嘅我都禮貌嘅傾幾句就拒絕咗。
直到有位德國高妹行過來,身高有成1米7幾加上高跟至少都有1米8。樣都算幾靚,有7分以上。
傾咗幾句覺得佢人都幾nice就決定揾你開齋啦!一開始就傾好要standard半個鐘。
入房之後,條女好主動自己除衫,等佢轉個身,我即刻硬曬,身材正都冇得頂。
一於叫佢埋來揸揸下過過手癮,係假波不過我都唔mind。啦啦霖自己除曬衫就訓係度等佢服侍。
先係bbbj,都幾舒服。尤其是係望著個金發高妹撅起佢又圓又大嘅屁股幫你吹,此景真係十分香艷。好多Ching應該都有咁嘅幻想吧?吹咗幾分鐘就叫女女騎上來。之後換咗兩三個姿勢到最後狗仔爆咗佢。一個字 爽!

出來之後俾咗家用50E就去洗多次身。洗完去餐廳食飯,食完又去大廳獵豔。
流程都差唔多,坐低飲野女女埋過來sell自己,覺得唔啱就禮貌拒絕。
第二個叫入房嘅女女係個匈牙利靚女。條女我一見到就傾心,真係百分百我心目中嘅女神。
佢見到我望著佢,就對我微笑行過來。我心霖就係你了! 照例傾咗幾句,佢話佢21歲,匈牙利人。
其實呢度好多女因為燈光問題,遠睇似林志玲,近睇就阖家ling。
不過好彩條女唔係,近睇仲靚。一於就on你。
入房之後,問我要唔要特別服務,我見佢咁靚就問佢可唔可以anal,佢話ok,不過要加一百。我覺得超值,就咁決定人生第一次anal獻給你。
過程唔曬多講,大家自己想像啦。真係我出來玩最過癮,最舒服嘅一次。一直都係笑臉,佢話佢鍾意同亞洲人做,冇咁粗魯。全程都好配合,叫聲極淫無比。最後就來爆嘅時候佢仲轉過身問我要唔要口爆,我話唔曬啦,我要爆系你入面。
人生無憾了。。。

最後仲食咗個匈牙利女先走,不過最後呢個就覺得冇咁有feel,可能之前嘅太完美了。
總結呢次食咗3條女,total damage 325E。每一個都真係好高質數,尤其是係第二個,至今念念不忘。希望下次去仲會撞返佢!
Wah... Envy u, ching.
Totally new here when it comes to Europe.
Next summer hope to be in Europe but Germany is not in the list. Any FKKs in Italy, Spain, or England?
回覆 讚好 不讚 使用道具

錢其次,最緊要開針

酒池肉林...爽呀

天見刀爽

一個字: 爽

The legs must have been weakened to the state of utmost fatigue !

梅麻呂 發表於 2013-9-22 18:36
酒池肉林...爽呀

我也是得個"恨"字啊

我都想去增廣見聞

都用上今生难忘这四个字啦。。。看来服务确实可以。。。记录下来。。。

Ddjasho 發表於 2013-9-22 12:14
Wah... Envy u, ching.
Totally new here when it comes to Europe.
Next summer hope to be in Europe b ...

Don't think there is fkk in the countries you mentioned. But there should be having other ways of getting fun in these countries.

洗樓王子 發表於 2013-9-22 18:02
錢其次,最緊要開針

係呀 出來玩唔計得甘多 不過呢次experience都算超值

gooseling 發表於 2013-9-22 20:13
The legs must have been weakened to the state of utmost fatigue !

That's y have to do this when still can!

早洩 發表於 2013-9-22 21:24
我也是得個"恨"字啊

有機會嘅!

小舅哥 發表於 2013-9-23 01:12
都用上今生难忘这四个字啦。。。看来服务确实可以。。。记录下来。。。

確實好得!

刀唔平喎, 不過直好野刀OK既

食三件
師兄都好大食

拖肥糖 發表於 2013-9-23 08:41
食三件
師兄都好大食

CHING可能要精盡報國啊

A must go in Germany! 今生無憾!