有冇見過最乞人憎嘅打工仔?

You are absolutely right. The world has the right to know what is happening in Hong Kong, we belong to the human race, not belong to the Hong Kong stupid and vicious Government, and human race belong to the world. The stupid and vicious Hong Kong Government is unfair to the people, they use the right given by the Hong Kong people, and use it against the Hong Kong people.  

你是絕對正確的。世界是有權利知道在香港發生了什麼,我們都屬於人類社會,而不是屬於香港愚蠢和惡性的政府,人類是屬於世界的。愚蠢和惡性的香港政府對自己的人不公平,他們使用由香港人民給予的權利,並用它對付香港人。
回覆 讚好 不讚 使用道具

rex4 發表於 2013-10-21 10:16
幾十萬個點解要咁做, 為咗乜? 點解要整死咁多有誠意…有才學…有質素嘅打工仔?

其實有冇多間電視台真係關我鬼事。我又唔係住香港,上次睇無線都係返香港時係餐廳度睇左一震。但係見個政府咁做野立即爆句粗口。

你班人想要乜,佢就翩翩唔俾你,你覺得佢唔會咁蠢去做,佢又蠢足一百分俾你睇。你話俾我聽班友係正常我都唔信。咁嘅材料想入一般上市公司董事局都未夠班啦!

回復 rex4 #1 的帖子

D 人無話迫佢 朝令夕改 呀 ,  只不過 要求交待 死亡原因者 , 甘都吾得 ??

rex4 發表於 2013-10-21 20:34
有冇見過最乞人憎嘅打工仔?
佢係話, 而家比個牌你, 會冇面, 我地講乜都得.

所以689一直係想搞亂香港,
玩完地產佬又玩打工仔,
外交又唔掂,話佢係狗都已經抬舉佢!

hornyb 發表於 2013-10-22 11:50
回復 rex4 #1 的帖子

D 人無話迫佢 朝令夕改 呀 ,  只不過 要求交待 死亡原因者 , 甘都吾得 ??

香港人本來獨有的處事精神好似只容許在癲狂院中運作, 要面對及接受精神病人改嚟改去的指責.

echo1234 發表於 2013-10-22 22:31
所以689一直係想搞亂香港,
玩完地產佬又玩打工仔,
外交又唔掂,話佢係狗都已經抬舉佢!

照睇, 未完, 佢一單比一單大鑊!

rex4 發表於 2013-10-22 23:10
照睇, 未完, 佢一單比一單大鑊!

最大機會就係肥佬黎,賣左台灣啲野有銀彈
挖689啲野出唻,食定花生等睇戲!

echo1234 發表於 2013-10-23 01:04
最大機會就係肥佬黎,賣左台灣啲野有銀彈
挖689啲野出唻,食定花生等睇戲!

689啲野一單唔同一單, 單單杰.

下次最好係佢攪大咗未成年少女個肚, 坐硬!

rex4 發表於 2013-10-23 01:08
689啲野一單唔同一單, 單單杰.

下次最好係佢攪大咗未成年少女個肚, 坐硬!

揾肥佬黎,專爆呢啲

echo1234 發表於 2013-10-23 01:28
揾肥佬黎,專爆呢啲

或者有d冇可能估到d衰嘢.

佢破咗產, 收王征黑錢?

rex4 發表於 2013-10-23 01:30
或者有d冇可能估到d衰嘢.

佢破咗產, 收王征黑錢?

最清楚咪問劉夢熊,佢知道得最多,
第二個就係上海仔!