[元朗/大埔/上水] 好介紹(新康園足浴保健)

名稱: 新康園足浴保健
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A43797-元朗-足浴保健-新康園足浴保健.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次我想同大家分享個好玩又抵玩既足浴場(新康園足浴保健)
全天候24小時服務,幾時想玩都可以上嚟。
四位Dup得又玩得嘅靚靚技師長期駐場,個個都著性感黑絲襪同你按摩。嘩,咁誘人,有咩唔舒服,見到都立即醒神。Dup都dup得舒服D~
性感骨妹經專人訓練指導,態度好,服務高。
Dup骨同推油都一樣咁堅 包你骨心與心火都盡出!
至於HJ個Part手勢純熟溫柔,用心貼身照顧咁多位巴打們!
(仲可以有特別服務Tim)詳情我就唔方便講喇,想知就親身體驗下喇!

另外講下硬件,環境企理乾淨,最緊要夠淸潔!房間裝修舒適,好似葉子喺天空漂浮,令人心情舒暢。仲有舒適冷氣、加埋暗暗地嘅燈光,咁嘅情境方便曬師兄休息同….
老闆娘好好人,態度親切,仲好緊張師兄們嘅意見,有咩招呼唔夠都好樂意聼大家反映!

*特別優惠︰AM1:00後消費推拿3小時或以上可以過埋夜TIM]唔鐘意訓床GE話亦都可以坐住按摩椅睇電視你話幾Happy^^

個日有老友去完影咗張技師相比我,真係唔錯
價格如何? 請再詳細D。
喺友台睇d相個個都幾大波下,你相呢個冇乜嘅。
廣告一則,一笑置之!

無言......如果咁好玩...師兄有咩女推介?....我知141會約D特約MODEL去影相話係自己D場0既女..你呢張打晒燈咁影,我百份之百肯定呢度無咁光猛.邊會有足場用白燈..出廣告都出得出得真D丫
多謝有相廣告
請問增值服務價錢
如果係你老友俾張相你
佢肯定呃你~呢間以前都上去
入面既格局都唔係咁既樣
再加上呢間主打都唔係駐場
純熟廣告
個格仔人幾好樣WO
I like black c

環境企理乾淨,最緊要夠淸潔!房間裝修舒適

你個朋友味玩喇,如果你朋友覺得後巷咁既環境叫企理.......
明顯係廣告,做打手就唔該專業d喇!
呢間野去過1次就入我黑名單=_=
唔使錢都唔會去,又少女又冇服務!
呢D 咪就係官方  "威輕”  囉。。。。

報告wor。。。。哈,哈哈哈!

我“一定“會記住呢一間  
至於HJ個Part手勢純熟溫柔,用心貼身照顧咁多位巴打們! 飛行報告Please
多謝廣告推廣
thank you for your information
tornadohk 發表於 2013-10-24 08:45
至於HJ個Part手勢純熟溫柔,用心貼身照顧咁多位巴打們! 飛行報告Please

飛行報告~
個到係每個人都叫你入去洞穴搵寶藏架。

以前係幾好,有次試過無隔膜俾人食雪條
不過之後,一次差過一次。
廣告一則,吾好抱太大希望,謝謝
thank you brother
知道就算
話明系廣告部出
大家明白

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:22