試用力哥後報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

至從結左婚之後,我兩公婆都日忙夜忙,壓力又大,性生活又少左,質量又下降,
攪到連呢D咁親密既行為都唔舒暢,我就越來越快完事,攪到老婆好冇癮又黑面,
其實我都唔想架,之後就去試下D補品又或者D噴劑,但係都係唔係咁理想。
機緣巧合下係4台見到力哥派試用裝,咁就胆粗粗攞左粒黎試下,
經過個位哥哥仔細心講解過力哥成份,知道係純中藥,咁都冇咁擔心,
我本人始終對西藥比較抗拒。
藥都到手好耐但始終都未有時間用,終於等到上個星期六,我地兩個都唔洗OT,
我即時book左套票同老婆一齊去澳門,住新葡京開心下,
食完晚飯我靜雞雞食左粒力哥,希望今晚有好表現啦,
食完飯兩公婆行下睇下澳門夜景,浪漫下慢慢行返去酒店,
終於返到酒店,個人都warm up晒啦,終於都要開戰啦,
返到房第一件事,沖涼,點解貴都要訂新葡京,因為沖涼房就係我地第一個戰場,
高層落地玻璃睇晒澳門夜景,咁浪漫唔開戰都唔得啦,
係沖涼房大戰一輪後大家都好滿足,但係都係有D意由未盡,
返上張大床又黎過,我好耐都未試過咁滿足,亦好耐未見過老婆咁high,
做完劇烈運動,呢晚特別好訓,一覺訓到天光。
第二朝訓醒係張床度依喂左一陣,點知發覺又硬左,仲要俾老婆發現左,
即刻俾佢騎左上黎俾佢晨操,由床攪到去沖涼房,呢三次都好滿足,
仲要三次都冇帶袋,其實我心知比著平時我一定冇咁既表現,
食完力哥,我既感覺係比以前更持久,感覺回氣快左,訓覺又訓得好
星期六食完到今日身體又冇特別,又唔見藥力過左又見攰。
我試完力哥,效果我好滿意,可以買幾粒看下門口,
如果可以避埋孕就更加好啦,三次都中出,我依家好驚咯。
在那里有得買,可否pm我來自: iPhone客戶端
回復 seven2504 #2 的帖子

師兄你去上面力哥開既post登記,攞粒試用裝,試下先咯
試完覺得ok你可以搵反佢訂
回復 hiiro #1 的帖子

很開心你可以重振雄風,祝你夫妻倆永遠恩愛,請快入番些力哥看吓門口,長做長有!力哥客戶熱線:35800056
回復 hiiro #3 的帖子

請留名字及聯絡電話,我們有專入聯絡閣下領取力哥試用版。或致電力哥客戶熱線:35800056。
感覺? 感覺係比以前更持久?
我都想知係咪會更持久
三次咁西利
恭喜C師 間中吃下應該冇問題,長期服用唔知會否影響身體,因為每人體質不同

very nice report~~~thank u多謝呀, 兄~!
多謝師兄分享!!!!!!!!!!!!!!不错不错

三次都中出....正~~~~~~
回復 三太子 #13 的帖子

真男人....兄弟
回復 manmancarcar777 #14 的帖子

路过支持一下
回復 鸡鸡瘦不了 #15 的帖子

:兄弟兄弟兄弟兄弟

可否pm我

多謝師兄分享報告
好驚會谷傷自己。
力哥 發表於 2013-10-26 18:23

很開心你可以重振雄風,祝你夫妻倆永遠恩愛,請快入番些力哥看吓門口,長做長有!力哥客戶熱線:35800056

力哥有否延長時間作用?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 23:31