[元朗/大埔/上水] 上水足仔!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

#並非上述廣告場地
小弟上足仔主要按摩,最兩日行過上水新X街12x号見到有間新開嘅足仔叫海泉X,周身骨痛咪上去試下,房間夠大地方乾淨,上到去按兩個鐘,服務幾好,有心機,按位都準,夠力度,足鐘,價錢大眾化,上水終於有真正嘅足仔啦!
寫狗!講完!
都係果句!多謝師兄分享……
價錢?
回復 bussy #4 的帖子

落樓45O連小費!
多谢師兄報料
450都叫大眾價錢....
我俾多小小時間搭程火車好過=.=!!
ZOLANG 發表於 2013-11-6 23:31
450都叫大眾價錢....
我俾多小小時間搭程火車好過=.=!!

上水按兩個鐘大多連小費都要5百大洋,仲要得一個鐘多小小,就要你走!其實收4百大洋,我比左50大洋貼士!
根本, 上水 標價 偏貴

mk / 太子 / ymt 都係 兩百中 足 80-90分鐘 小費 又係差不多

可夠皮費低, 1日 幾個客已經夠皮, 先開完一間又一間
st618 發表於 2013-11-7 07:44
上水按兩個鐘大多連小費都要5百大洋,仲要得一個鐘多小小,就要你走!其實收4百大洋,我比左50大洋貼士!

你兩個鐘係 120 分鐘定 兩 part 鐘 (90) 先?

如是前者 500  都算合理........
DD88 發表於 2013-11-7 10:44
你兩個鐘係 120 分鐘定 兩 part 鐘 (90) 先?

如是前者 500  都算合理........

因為上水足仔好多都會濫收小費,兩小時320,第二part開你180,落樓500個大洋!哩間老實D,兩part加埋400個大洋,我覺得按得好,所以比多D貼士,平時就唔會比,因為唔值!
回復 st618 #1 的帖子

堅定流呀? 米老點喎!
skyman636 發表於 2013-11-7 12:58
回復 st618 #1 的帖子

堅定流呀? 米老點喎!

真是!我平時寫唔落手,今次我覺得要比個讚佢!
st618 發表於 2013-11-7 10:55
因為上水足仔好多都會濫收小費,兩小時320,第二part開你180,落樓500個大洋!哩間老實D,兩part加埋400個大洋,我覺得按得好,所以比多D貼士,平時就唔會比,因為唔值!

都算好叉貴 , 我返深圳近近地去盧X酒店揼個靚骨 , 90分鐘比埋貼士都係3舊人仔埋單 , 起碼D女夠後生先喇
女女質數如何? 係唔係老c9先?
st618 發表於 2013-11-7 07:44

我係元朗,兩PART,連小費都係300蚊...=﹏=!!
去得上水倒不如北上深圳,但若然支持留港消費,促進經濟復甦,则当别論和尊重!來自: iPhone客戶端
ZOLANG 發表於 2013-11-7 21:02
我係元朗,兩PART,連小費都係300蚊...=﹏=!!

地區唔同呀!上水大多都要哩果價錢!
klnonqq 發表於 2013-11-7 21:07
去得上水倒不如北上深圳,但若然支持留港消費,促進經濟復甦,则当别論和尊重!

唔系個個師兄都好似k兄你咁北上得呀!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:23