Geary街感恩節,遇到超級好服務的囡囡!(SF)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚是感恩節,10點出來購物的時候,見大排長龍,即時無曬FEEL!于是去穩囡囡過節。打個電話俾MAMASAN,MAMA佢話今晚開到12要去shopping ,反正還有個几鐘時間,都去!
上到去得兩個囡囡係度,而且都好得閒咁,于是揀咗個大波波的囡囡,佢樣貌一般,身材很嬌小,但有哋肉哋,睇年齡應該都24,5歲了。不過呢個囡囡一開始服務就很好,幫除衫掛好,然后圍毛巾,去浴室放好水,只是沒有陪沖涼,沖好后。佢就開始按摩。一係唔按,一按就知道手細真的好唔同,好專業。于是囡囡傾下計,佢講普通話的,我的普通話又認真普通,但是都有講有笑。佢話啱來係中國過來無耐,做呢行之前是在盲人按摩所做的,怪不得手細咁正了!按完背按腳,還踩背,超舒服!之后就開始服務了,重點戲來了,先胸推,然後漫遊,毒龍,之后轉身又漫流,李施得林水吹……無錯,你們無睇錯是全套莞式服務!竟然係美國第一次遇到個囡囡做到呢套!太好嘢了!之后佢係上面觀音坐蓮,做一陣又換姿勢,抱住佢來做,佢係度錫吹我耳仔,又痕又刺擊,忍不住了按住低佢來,佢配合得很好,叫的也不會太誇張。交功課后,囡囡體貼的幫我擦乾淨,叫我瞓住,又幫我做事后按摩,佢初熱對手係我下腹度做穴位按,佢這樣可以增加性能力,又有保健效果,認真唔話得!坐住又按背,拉筋,嘩!爽~~~~!之后一齊云沖涼。然後俾錢先120 不是吧,頂級服務先收咁多,佢話無超一個鐘,先45分鍾就按半個鏡收了。呢個囡囡認真唔話得,俾多40 TIPS佢啦!
這是我第一次係美國遇到最識按摩,又做全套,又好服務的囡囡了!真的是唔贊唔得!按佢的話講,佢人唔出眾,只能靠服務取胜,但咁的服務真的是物超所值了!
最后附上囡囡的相片一張,佢叫COCO,以后只要佢係度都去捧佢場!真的好囡難得啊!今個感恩節值得感恩!

登錄/註冊後可看大圖
回復 ericjiali #1 的帖子

Sofa!
Ching, 死圖, check check 佢好
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching, might wanna repost the picture...  Well, Geary Street/Blvd is like 60 blocks long...hehe..downtown Geary or Richmond district?...Is that an apartment or msg polar in Downtown/Tenderloin?
Thanks ching for report.

大佬!你做乜5要她既wechat! 转场点算呢!?

跪求PM性息

can you tell us the detail address or pm me the phone number

wow, very good 囡囡 with good sex and massage skill, it's really a thanksgiving day!!

So lucky. Ching ~~会做毒龙的少之又少

回復 auraheart #3 的帖子

THX,that picture is renew.that is at Richmond district, near geary blvd.

回復 sb1609 #4 的帖子

咁好的囡囡,當然電話WECHAT一齊留了.

ericjiali 發表於 2013-11-30 12:20
回復 auraheart #3 的帖子

THX,that picture is renew.that is at Richmond district, near geary blvd.

Thanks for the picture, she looks hot......Boobs are real?

回復 nearandy #5 的帖子

列治文區7街那間HOUSE,全SF的同好都知道的地方.
有几樣嘢唔好,屋內環境太舊,而且媽媽SA態度很一般,唔怕無生意咁,最慘的是門口近正糖水鋪,出出入入好多熟人撞口撞面,認真唔好意思.

回復 auraheart #11 的帖子

It's no true,but feeling is good

ericjiali 發表於 2013-11-30 12:25
回復 nearandy #5 的帖子

列治文區7街那間HOUSE,全SF的同好都知道的地方.

Geary and 7th Ave...hmmm...somewhere near Taco Bell/KFC  and Kaiser Hospital...

ericjiali 發表於 2013-11-30 12:27
回復 auraheart #11 的帖子

It's no true,but feeling is good

I was not saying she got fake boobs, was just asking if boobs are real, that is all..she must have used push up bra..

多謝師兄報告!

Why all the good one is in Canada, where are the NYC one!!!

回復 ericjiali #10 的帖子

Ching 求wechat!!

囡囡好正, 值得一試

回復 silverfox80 #17 的帖子

no at canada, its at USA, San Francisco.but i kown NYC is too much good girls!