D1越南妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次出報告,寫得唔好請各位見諒

今早心血來潮,突然好想偷跳,睇完各大報告,最後決定向D1出發!

先去順德成功買套票,盛惠1710大洋,買前問四眼大叔今天女源如何,他說同平時一樣。之後順利過關搭船,4點半抵達澳門,馬上搭的士去萬士發!五點前到達,懷著滿心歡喜搭
想問D1仲係未90分鐘?
有冇毒龍鑽?
Thanks Ching for your report and sharing, but no ending?
多謝師兄分享
下面不見了
沒有交代越南妹 這可不行啊
我的第一次也是再d1 好懷念
未試過d1,越南定鬼妹好呀?
多謝師兄分享
系d1选不到女女要收其它费用吗?
ykk223 發表於 2013-12-1 23:22
想問D1仲係未90分鐘?
有冇毒龍鑽?

買套票才有90分鐘,walk in一般得60分鐘。
越南系点样噶來自: iPhone客戶端
jackyking 發表於 2014-1-26 11:59
越南系点样噶

咁樣嘅帖都攞嚟洗,你無嘢呀化?
“越南系点样噶”,你幾時升高B班呀?

今早心血來潮,突然好想偷跳,睇完各大報告,最後決定向D1出發!

先去順德成功買套票,盛惠1710大洋,買前問四眼大叔今天女源如何,他說同平時一樣。之後順利過關搭船,4點半抵達澳門,馬上搭的士去萬士發!五點前到達,懷著滿心歡喜搭電梯上樓,電梯問一開,兩個靚靚知客即刻拖九我入場,嘩,全場囡囡都勁大,波濤洶湧。一眼睇見條越南妹,俾佢電到暈,唔理三七廿一,拖入房,乜服務都唔使做,即刻三下五落二,狂揸狂摷,拔出我嘅無情寶劍,點知已變咗丈八蛇矛,上番個岡本002,跟住左插花,右插花,前插花,後插花,老漢推車,龍舟掛鼔,九淺一深,插咗二千七百六十一下,細佬嘔到十室九空,然後重有大車特車,至着衫走人。

今次條越南妹好正,有分教:-
一見鍾情,二人同床,衫褲剝清,四圍亂摸,五指揸波,碌嘢舉起,七寸咁長,八陣打開,九龍吊炮,十分過癮。

丈八蛇矛猛插西,推車掛鼓囡嬌啼。破瓜必備岡本套,解甲與妹濕吻兮。
E份都叫報吿?
directcom 發表於 2014-1-27 01:41

"丈八蛇矛" 師兄文化水平與眾不同!有冇號碼分享?
Adamantium 發表於 2014-1-26 12:51
"丈八蛇矛" 師兄文化水平與眾不同!有冇號碼分享?

我跟住佢份未完嘅報告,老作架咋,完全係玩嘢。
ericfrancais 發表於 2014-1-26 12:45
E份都叫報吿?

你話我呀?
樓主下面切咗,我幫佢手埋尾咋。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:50