水電工程的枯枝

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早2日制水後開儲水式熱水器發覺唔箸。於是走落樓下間水電鋪問下,老板話可能燒發熱線,大約4佰零蚊,於是約第日早上來修理。
第日師傅來到,檢査完後發覺跳fuse。撥翻個制後就收4佰伍十,我當時唔在塲,支後打電話同老細理論,他就支吾以對!
以後唔會再幫襯---華誠電器材料工程公司 !

咪玩啦
唔洗人工呀?
咁叻你唔自己整,人地整完先黎事後孔明
基本上 上一上黎 咩都唔整最少都要收你3舊,整電腦果d都係一樣
上咗門就要比錢啦
You should pay for the travel fees. but pay full price just to switch a fuse, that's robbing!
過咗去就冇法啦......不過,如果只係打FUSE,你即場可以同佢講收平D.......咁基本上門就一定要比的....

咁仆街...乜都無做收4百蚊...  收1百水腳就就啫... 支持師兄開佢地名
咁就離譜咗d咁嘅環境正常收番檢查費就算,因為連條發熱線都無換成本工時都差好遠啦!
應該講明上門檢查費要收幾多錢,零件另計。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 03:45