千萬不要1小時

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 steven2012 #21 的帖子

Have you tried any girls from Laos??
Are they any good?
Seems like i should try malay or singapore girls...

wazel10 發表於 2013-12-26 21:33
回復 steven2012 #21 的帖子

Have you tried any girls from Laos??

Nope,i have never tried girl from Laos, i am more into Singapore and Malaysian these day

禁你地去咩店多 plz 地址 電話

回復 wazel10 #16 的帖子

我就係去左206

回復 steven2012 #3 的帖子

206 就係呢間仆街野

回復 lampsonk #26 的帖子

係!!???點仆街法先???
仲唸住今日下午去試試………

lampsonk 發表於 2013-12-27 05:39
回復 steven2012 #3 的帖子

206 就係呢間仆街野

我都聽說206好多負評

lampsonk 發表於 2013-12-27 05:38
回復 wazel10 #16 的帖子

我就係去左206

令人難以置信,,半小時就叫人走 ..

唉……吾通真係平野冇好野???
話時話有冇師兄用過wechat揾女??

wazel10 發表於 2013-12-27 18:06

唉……吾通真係平野冇好野???

我冇用過wechat揾女...點揾

回復 steven2012 #31 的帖子

開wechat 跟住用people nearby 個function…有時個人會有寫incall/in/out/outcall 之類,或者張相用d av相或者擺對奶出黎又吾見樣果d...有私鐘亦有agent..so far 問過d價都係大約200-250per hour..

wazel10 發表於 2013-12-28 14:34
回復 steven2012 #31 的帖子

開wechat 跟住用people nearby 個function…有時個人會有寫incall/in/out/out ...

我剛剛嘗試過,,現在大部分係男仔..有少少女仔..不過應該正常女仔

回復 steven2012 #33 的帖子

有得揀只show 女result!!見到我講果d女gei機會大好多!

wazel10 發表於 2013-12-28 14:53
回復 steven2012 #33 的帖子

有得揀只show 女result!!見到我講果d女gei機會大好多!

點樣揀只show 女....

回復 steven2012 #35 的帖子

入左people nearby,之後右上角有個option key, 按入去就有得揀show female only!

P.s.:我係用android 手機…吾知iphone 是否一樣…

wazel10 發表於 2013-12-28 16:22
回復 steven2012 #35 的帖子

入左people nearby,之後右上角有個option key, 按入去就有得揀show female on ...

我用sansung 4.....我會嘗試下...

回復 steven2012 #37 的帖子

如果試到的話擺上黎分享下…

wazel10 發表於 2013-12-28 20:25
回復 steven2012 #37 的帖子

如果試到的話擺上黎分享下…

我附近無d av相女仔...
今晚你無出去食野??

回復 steven2012 #39 的帖子

我都想出去食野…只可惜同女友一齊住…
只可以係平日day time 出去玩下…