[足球] 阿仙奴加油站 (二)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

阿仙奴加油站回復超過1000次!! 無得再回復
新年開新post繼續支持阿仙奴!!
岩岩又上返榜首, 希望keep住到季尾!!
依家個官網越來越多野睇

好快有比賽精華, 登記個membership就可以免費睇
arsenal 對 crystal palace
http://www.arsenal.com/news/news ... al-v-crystal-palace

路斯基攞1月份 goal of the month
http://www.arsenal.com/news/news ... s-goal-of-the-month

又多球員interview video 同 twitter,
回覆 讚好 不讚 使用道具

全力支持!
阿仙奴加油!

Whilshere  下場復出
Arteta 都ok可以出得
希望可以win

阿仙奴加油! sure win

support arsenal......

阿仙奴加油!

希望可以長win 落去!!

引援全部伤病~~难道这就是传说中的坑爹吗?但还是加油~冠军!!

各位阿仙奴粉絲,今晚香港時間0845英超第25輪阿仙奴作客場迎戰利物浦!
據《郵報》報導,阿仙奴三將韋舒亞、張伯倫以及阿迪達都有望在本週末與利物浦的比賽中復出。
張伯倫與阿迪達都在上一場與水晶宮的比賽中被撞傷,但經過了1天的休息後,這兩人已經復操,韋舒亞也有望及時復出隨隊出征晏菲路。
自2012月1月起,梅迪薩卡與哥斯尼一同打滿全場的英超比賽,阿仙奴從未落敗過,取得23勝9和的成績。
目前阿仙奴在積分榜上領先曼城和車路士2分,今晚要繼續取分!
只要能取得三分,阿記就仍然在英超積分榜前列!
今晚要繼續力撐阿仙奴!
Go Gunners!

嚟對中堅發揮決定今晚結果!只要守得穩好大機會贏!

昨晚對戰利物浦慘敗1:5
上半場阿仙奴的表現對於球迷支持者簡直是一場惡夢!
到了下半場的球員先至回過神,但已是太遲了
賽後領隊雲加都話對於球隊表現無話可說,只好返回倫敦準備周中主場對戰曼聯!
呢場輸咗3分,但希望從失利中找到失敗的原因從新佈陣迎回勝利軌道!
阿仙奴粉絲們,呢個唔系失落的時候,要繼續支持阿仙奴!
GoGunners!

始終整體硬淨情度有欠!死球防守不能只倚賴一對中堅

kingstonlee 發表於 2014-2-9 20:38
始終整體硬淨情度有欠!死球防守不能只倚賴一對中堅

難以置信, 今場完全唔夠liverpool打

回復 1f1 #16 的帖子

速度,體能都有問題!

kingstonlee 發表於 2014-2-8 12:06
嚟對中堅發揮決定今晚結果!只要守得穩好大機會贏!

有咩理由死球頭頂輸, 直線地波又追唔倒
兩個中堅好有問題

回復 1f1 #18 的帖子

針對部署,死球避M4,直線就追著佢!
問題係你無可能對所有對手都用同一部署,除非你嗰招叫萬佛朝中!戰術太單一,無變化!而且無一個可以翻盤嘅殺手!
車仔強在可以有好多唔同組合!

match highlight...
http://rutube.ru/video/26de6d25d6c860766b2a23465ca33dc8/

kingstonlee 發表於 2014-2-10 21:33
回復 1f1 #18 的帖子

針對部署,死球避M4,直線就追著佢!

希望下場防守有改善
最唔想輸比有Van Pussy 既曼聯
上次就比佢角球頂入