[銅鑼灣/天后/炮台山] 馬年第一骨!!再戰悅麗~~

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

馬年第一post,先係度同咁多位師兄拜個年,祝咁多位師兄心想事成,財源廣進,長射長有!!!

每年梗有一排骨癮特別大~~上星期去完悅麗收爐後~~記得上次技師同我講過話Sasa踩背唔錯,一於早一日打去約定...

人算不如天算,自己早左上去,Sasa話仲有1個鐘,叫我可以搵第個按~~本身都諗住等,但突然有個相頭唔錯既姐姐行出黎,拎住張1萬日元問我可以兌幾多HKD...幫佢解答左問題後再問佢芳名,原來就係之前師兄同我提過既平平~~一於決定入閘~~

雖則平平話佢只做左無耐~~但Part 1技術絕對唔馬虎~~力度亦足夠~~好快肩頸既酸痛就一掃而空~~正經野做完後,無謂囡囡出盡力咁辛苦,叫佢摸下我抽下水算~~慢慢享受佢既十指輕彈~~之後既野,都係老規矩...係舒服中完成馬年第一擊~~

小弟之前一直都係樓上骨玩開~~只係間唔中會去足仔~~但悅麗的確俾到想要既我~~如無意外,黎緊都會係悅麗,紫荊加樓上骨3線發展~~唯有加把勁搵多d錢..xdd

相關帖子

ching新年有運行
多謝師兄分享
thanks for your sharing but can tell me how much please?
回復 kevinleung #5 的帖子

跟4台廣告價+200tax
thanks for sharing, how old is she ?
價位 OK,要去試試
多謝 C Hing 報告
c兄都幾長情,一個星期試左2次,不過4台價十200成500舊機價,好似唔值喎,不過C兄覺得好就好,多謝分享來自: iPhone客戶端
kentabo 發表於 2014-2-12 09:08
c兄都幾長情,一個星期試左2次,不過4台價十200成500舊機價,好似唔值喎,不過C兄覺得好就好,多謝分享

同意。我都少去咗,多去樓上骨,450-500消費好多好選擇,揼得玩得。唯獨足浴最吸引人地方係囡囡放唔放,估估下最過癮。
多謝樓主分享。
g_dick 發表於 2014-2-12 09:45
同意。我都少去咗,多去樓上骨,450-500消費好多好選擇,揼得玩得。唯獨足浴最吸引人地方係囡囡放唔放,估估下最過癮。
多謝樓主分享。 ...
絕對同意……我都係鐘意有驚喜,不過依家D足仔愈做愈離譜,bad多過good, 而且好多都都係諗住做一個就算,沒話想keep客的理念做,完全唔明佢商業盤算,價就不停加,服務就不停差來自: iPhone客戶端

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 16:09