紫荊尋夢之旅 (淫賤Boss俏秘書)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前見唔少師兄都話係紫荊發左個好夢~~

上星期五心思思...即刻打去搵老闆娘book...但約會前1個鐘度..老闆娘突whatsapp話可唔可以遲少少..因為之前師兄遲左黎...反正冇野做..當然冇問題..(不過下次真係要同老闆娘講聲..唔好whatsapp我...)

上到去..沖完涼,夢兒就ready,一入到黎,柔和加偏暗既燈光下,一個性感OL就行左入黎,果一刻...我既諗法係..莫非我今晚個夢係淫賤boss俏秘書...xdd

同上次幼嫩既Yumi唔同,夢兒既Part 1可以話係食過下夜粥,力水亦都十分足夠,再加上善談,相信呢個係咁多師兄搵佢既原因之一....開心既時間過得特別快...做左正經既P1後,淫賤老闆既欲望完完全全俾呢位秘書勾起左....隨著逐漸加速既呼吸,就咁發完一個淫賤老闆俏秘書既美夢...

經過2次既紫荊考察後...如無意外,黎緊一年將會分別係悅麗同呢邊兩頭走...

下一個目標: Joanne....希望之前有搵個Joanne既師兄,都可以一齊分享下....
回復 小龍仔 #1 的帖子

多謝師兄分享,祝師兄繼續骨運亨通。

多謝分享俏秘書報告!
夢兒的確係催情高手,劏蛇手法獨特,回味無窮
多謝報告,收費幾多?
回復 大地在腳下 #5 的帖子

4台價錢+200機稅~~
新手想試 , 想問下流程係點樣架 ?? THANKS
多謝師兄報告
咁第二part激唔激先?
多謝師兄分享~~
thx for your sharing ar
下星期冇咁凍去試下先
very good thanks for your sharing!

祝師兄繼續骨運亨通。
多謝師兄分享
好似幾多師兄講呢間,真係要去試試
Joanne 一定唔會令師兄失望
多謝師兄分享
講到好想去,今個星期上去試。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 01:35