矛錯!! 又係我..又係紫荊...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

過完年...D Project彭彭聲咁湧埋黎,壓力山大...難得搵到個減壓好地方...一於放鬆下再搏殺...

事源本身諗住星期三開完會就去搵夢兒再返公司繼續做野..但星期二當日,老闆娘話有靚女介紹俾我...(唉...發現自己真係好聽話..咁就上左去)

約左7點零,上到去..好熱鬧..見到好多師兄係度...心諗..大檸樂...咁我咪有排等...好在,師兄們只係同老闆娘一齊食飯吹水聚聚...(呢樣真係要讚,今時今日,售前售後服務真係好重要!! 令大家有賓至如歸既感覺,師兄們先會多d返「屋企」xdd)

都係例行公事,入到房,先沖涼,之後等Zoe..(先前老闆娘同我講話我一定會鍾意...)一入房,又真係我杯茶...死得,俾老闆娘知道晒我心思..Zoe Part 1有心有力,先細心問我邊度比較累,再係過程中重點出擊,整體技術算中上,雖然冇話大師級既精準穴位,但,都絕對可以令師兄放鬆...

之後Part 2..都係先R下PP,打個冷震咁..詳情就留返俾師兄自己探索同體會...

整體黎講,黎咁多次,都有非常好既體驗...未試過既師兄們不妨一試~~
師兄們亦可參考小弟之前既體驗~~

費事開新POST...直接係呢度講埋尋日再去搵夢兒

星期二上去搵Zoe時...夢兒見到我..但見我又唔係搵佢..佢望我既眼神..好罪過..

但作為一個男人,之前應承左佢既...當然要做到...尋日開完會..拿拿臨打俾老闆娘約時間..上到去仲有時間..終於可以同老闆娘吹下水..老闆娘既好客..實在令我有D怕醜...係等既過程,老闆娘亦介紹左其他得閒既靚女俾我識...竟然俾我見到令一眾師兄神魂顛倒既 Joanne...(原來有師兄放飛機..所以要佳人白等..) 果然係一個青春靚靚90後..跟住又俾我識左剛買完野返黎既Miki (希望冇記錯)...我個小心臟又再pop-pop咁跳..如果真係要試晒咁多個靚女...銀包唔乾塘都精盡人亡..xdd

今日夢兒冇著當日既黑絲秘書look...唉..冇得繼續發當日既老闆秘書夢...不過並冇影響我對夢兒既感覺,佢既溫柔同體貼,仍然令我沉醉係佢既溫柔夢鄉中...有別於上次主力按摩,今日更著重情感同心靈上既放鬆...好多時,按摩除左消除肌肉上既疲勞,對於工作壓力大既師兄黎講,係90分鐘時間內得到心靈上既釋放都好重要...開心既時間永遠過得特別快...充左電...繼續返公司搏殺...!!!

師兄一星期去2次,強。

係呢師兄,想問下$200 fee係直接比囡囡定比櫃面?

比師兄你講到咁,真係要去試探一下
回復 明眼人 #3 的帖子

我每次都係房入面將所有錢俾晒囡囡~~佢地會自己同出面拆~~
好勤力喎
thx for sharing!!!!!!!!!!!
回復 小龍仔 #2 的帖子

即場換套女秘書衫
如果把持不定,一個星期上六日都唔夠
回復 小龍仔 #1 的帖子

多謝師兄報告!
打算book定星期六,第一次上去,師兄覺得book定囡囡好定比老闆娘揸旗好呢?
you are really a big fan of this place wor, ching.
小龍仔 發表於 2014-2-13 15:05
回復 明眼人 #3 的帖子

我每次都係房入面將所有錢俾晒囡囡~~佢地會自己同出面拆~~

我同師兄一樣係房俾

多謝師兄分享
我都中左毒,一個星期上左2次去
有冇獨立TOLIET?
有獨立TOLIET

係有得沖涼,唔可以大解
紫荊都好旺下
呢間場有D似大陸D發郎
回復 小龍仔 #2 的帖子