[唱K-GF] 金豐玩水床

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄

過兩日想上金豐指壓
想玩水床,唔知有無邊條女好介紹

謝謝!
昨天試左 &) , 有波, 服務 ok ,  
&)是否70?可否在水床環保插
回復 169cargod #4 的帖子

成能日掛住環保插,鬼唔望你生野生上頸,食屎食着豆
前幾日上咗金豐,下年2點左右原來已很多師兄
開名2仔,12號,16號全部水床精英都剛入房,
趕時間唔等,keeper介紹60,入來見肥底,next,
之後見25號,可接受。目測30尾,小肥。
水床可能唔係佢果瓣,無師兄講果D細妹磨棍,
上床之後有嘅都有,但不可環保中出,最後口爆完成
最後一提, keeper態度無所講咁差,果名好似叫joe哥
回復 wing1283 #1 的帖子

Ching*25要你自己攞條棍去磨佢!那次磨到佢自巳一邊吮手指擺出非常淫蕩誘人的表情……攪到我要將細佬由佢妺妹處移去佢個口部俾佢品嘗一吓
找#12或16 可以在水床玩得好激 還可以在水床上玩環保大戰和中出 好像av一樣
12.16環保毒后
回復 ONQQ888 #10 的帖子

試過16,其實佢唔太鐘意玩真軍中出
#16 之前主動要環保 你要帶袋就要出聲 可能現在她也奶過野都怕
16定12好樣D?
回復 ONQQ888 #13 的帖子

個人立場,16好樣D同好Feel d
係錫囡囡既,就唔好同佢打真軍,佢唔係太鍾意
有無其他水床女12,16都麻麻地,115又走左
回復 kenjikiki #15 的帖子

師兄有無試個#2
有丫,樣ok身材幾好肉地型,可車但我無環保
回復 kenjikiki #17 的帖子

2同16比,邊個好D呀?
C兄好似好好玩,要去Try Try. Thanks.
2仔好d,16服務都好但樣身材麻麻
2仔環保水床?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 05:38