[一樓一] 富士 Sweet 點解咁把炮

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問各位師兄,有邊個試過傳聞中的痴女富士亞Sweet
我就未去過,但睇價錢,全套要收900個大洋,仲無相睇,
又無寫時間有幾多,點解咁把炮?
有無師兄可解答?謝謝!
回復 jason5354 #2 的帖子

問得即係想試啦,她係2X後生蒲look痴女,環吹狂車唔停重有口爆
回復 rcm #3 的帖子

身材收長但無乜波同有少少肚紋
Sweet should be close to 30 or more. Personally I prefer Abby but she retired earlier this year
我都相知,不單只要$900,門口常常貼住 Fully Book,吾預約是冇得入

900個大洋45分鐘1Q,要預約,等起碼10日
師兄此區吾可以開囡囡名討論的,要改標題,
可能會好快比小記delete 條 thread
回復 rcm #3 的帖子

但係酒店囡都係收緊呢個價錢,真係要考慮?
見過覺得麻麻,值唔值見人見至
一入房就會即刻俾佢強姦

以前响新基500嗰時就真係超值, 又後生又有得口爆, 依家始終做得耐, 人大了, 又貴幾乎一個double, 個人覺得900不如吊兩個450
用手機回應 cj41182004 #11 的帖子

懷念新基四樓盛世
死於141腳下 發表於 2014-5-19 14:39
用手機回應 cj41182004 #11 的帖子

懷念新基四樓盛世

你懷念系新基四樓門口偷聽幻想打飛機呀
死於141腳下 發表於 2014-5-19 14:33
一入房就會即刻俾佢強姦

你成日都幻想比人雞姦
後悔當年係新基因唔想登記所以無上...
cj41182004 發表於 2014-5-19 14:35
以前响新基500嗰時就真係超值, 又後生又有得口爆, 依家始終做得耐, 人大了, 又貴幾乎一個double, 個人覺得900不如吊兩個450 ...
最初在渣甸街400,一樣好服務加好相頭。。。
往事只能回味。。。來自: iPhone客戶端
回復 cj41182004 #11 的帖子

講得好 雖然未試過,不過我好大波,冇波真係唔岩我
回復 死於141腳下 #12 的帖子

個時仲有koei yoyo....
死於141腳下 發表於 2014-5-19 14:33
一入房就會即刻俾佢強姦

哇,條女咁飢渴,咁刺激?
Never try, but no ball really difficult to have feeling

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 01:22