[指壓囡囡] 還是覺得你(指壓)最好

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期因工作要去元朗,下午有兩粒鐘等閒,突然九痕,唸住好耐無去一樓一,咪試吓
時間關係,無巡樓就直入,第一條女樣同身材都ok,但入房沖涼無水嘯
仲話唔鐘意人惕佢個ling,咁ok,上床三點式惕ling,仲唔係環吹,但未硬就上套,唔夠10幾吓,我軟咗佢
即刻除套用手打,手又無力,愈打就愈軟,佢話無辨法,頭尾唔夠廿分鐘,唯有比錢走人,380元比400元無找。
由於未出野,再搵第二條女,終於搵咗個7日鮮,唔識講白話,一樣無水嘯,最離譜係上床做body,居然攞枝消毒藥水嘖落我個身先至做,
仲係每一吓重複都係咁,嘖都我成身都係,真係火都嚟,叫佢快啲埋牙,佢話不如口爆,我話無所謂,點知佢用手係咁打我jj,全完無用口,
咁我就爆咗,走人比錢,又係380元比400元無找.兩粒鐘咁就用咗800元,指壓可以玩雙飛啦!
經過呢一次,真係對一樓一失望,我覺得指壓始終有公司規矩,啲女服務至少有最低標準,3味就3味,全能就全能,明價實碼,不似一樓一的女
自己鐘意點就點,服務全完無保證. 所以,還是覺得你(指壓)最好!
回復 wing1283 #1 的帖子

我都覺呀師兄,有時45分鐘可以2q,好抵

多謝師兄分享
多謝師兄分享
公司同私人分別
玩開指壓,冇得返轉頭
我讚同樓上講法
指壓確實係平靚正
講真指壓勝在有固定時間 可惜好多中女同埋有D指壓店太張揚 有時會唔敢上去
有邊間指壓推介?
多謝分享
老老實實,我自己好耐無上一樓一,始終指壓先有服務保證,又平靚正。

多謝分享哦!
邊間咁差, 可唔可以PM 話聲
真係好耐冇去HK D1樓1
jeff_jeff 發表於 2014-6-24 17:14
老老實實,我自己好耐無上一樓一,始終指壓先有服務保證,又平靚正。

有冇好介紹?
抵玩之選 要後生先玩其他
回復 qk97 #18 的帖子

可以去友台睇下 - winning 11

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:20