[唱K-GF] 金鑽值唔值去?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

金鑽呢個場都幾神秘吓 小弟搵過幾個網都無其介紹 只有141師兄曾經開過Post講過吓
小弟自告奮勇開過Post  希望去過的師兄分享吓經驗!
首先 小弟自問未去過 就連地步都唔知
其次 金鑽係屬3味場定係環保場 因為聴講有部分金多港囡囡過檔 我諗應該有啲料到啩
最後 緊係希望去過的師兄有甚麼好介紹  最好可以加埋簡單過程  哈哈!
希望多啲師兄加入討論

回復 wing1283 #1 的帖子

旺角,建兴大厦12楼B1室有叫寶寶的女女,後生白滑巨乳38E弹手真波好好揸,明星樣子,有奶水試喝喔,利害,此女超旺,打去约好啲,不然要排住等呀!
4嚿水咪去試吓囉,再唔係咪約埋一齊去囉。
以前金鑽玩開#19 現唔知有冇做。她大波真波和主動 玩得激可環保中出 不過巳40+
小弟覺得去鳳城玩,好過去金鑽玩
金鑽太舊了, 不值得去
回復 83lawlaw #2 的帖子

唔該哂  師兄 141近期少去  因常常踩屎 但你講到咁勁 都有衝動試吓
回復 devils1688 #9 的帖子

devils兄唔該哂
老實講 場萏唔緊要 最緊要啲女得 如果好似師兄咁講 不妨試吓
依家金多港無咩新女 最紅果啲好似20,31,13成日都要等又難約 悶悶地不如轉吓場
想問吓 金鑽有無啲紅牌亞姐值得試吓 3味或全能都可以?
回復 jackiely #6 的帖子

jackiely兄,
鳳城依家係指壓界紅人 上去好似輪街症 但無可否認啲囡囡選擇多 各有所好啦!
回復 devils1688 #11 的帖子

你係講緊金多港31  定係金鑽31? 金多港果個無環保得3味 都係假波
呢個場都成幾年無上過, 自從啲相好上岸又或去咗楓葉國, 之後質素無咁好, 裝修新舊都唔係間題, 最緊要軟件啫!
以前成二十幾條女長註後教, 紅極旺角區, 又登廣告, 可措就係太旺掃黃組成日攪, 所以現低姿態............
19返咩間,有無車牌先
呢間應該係現存歷史最悠久既指壓場
回復 狂徒 #17 的帖子

狂兄 金鑽歷史最悠久 應該你都留咗好多腳了
wing1283 發表於 2014-7-20 18:39
回復 狂徒 #17 的帖子

狂兄 金鑽歷史最悠久 應該你都留咗好多腳了

90年代初金鑽已經係出名爛做難做,亦在當時埋下抗拒種子,所以至今從未光顧此場

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:43