[唱K-GF] 老虎次次放人都係星期日,大家有無好提意?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老虎今日放人, 星期日又唔知有咩好攪,
大家有無好提意, 1年難得出來一次,
無理由唔出去玩下~!
一年出來一次?
回復 goodlok #2 的帖子

一年一次可以玩通頂~!
goodlok 發表於 2014-8-31 20:32
我就覺得玩乜都係訓覺之前搞掂佢好d
捱夜好辛苦唔健康

結婚之前, 夜夜笙歌,
而家難得有一日可以回味下之前日子,
無理由坐在家等運到吧!
去大陸叫雞,之後比KO拉,之後叫老虎去保你,之後返来你就同距咩咩咩啦,之後你就自由喇,。
jerry909 發表於 2014-8-31 20:57
去大陸叫雞,之後比KO拉,之後叫老虎去保你,之後返来你就同距咩咩咩啦,之後你就自由喇,。

話你白痴又唔好意思,
話你ON9又驚你嬲.
回復 bigbigball #1 的帖子

過馬交走轉
香港的星期日真係比較窄。澳門係good idea. 至於大陸,其實有幾年我都是星期日才上去,以避開週六的人潮。週日雖然女較少,但對比香港,仍有相當多的選擇。現在則因為唔想在星期一返工前玩咁夜,才改回星期六上去。
bigbigball 發表於 2014-8-31 19:43
無理由唔出去玩下~!

過馬交或大陸啦, 有得通頂就去
Wife permit u?
So cool
你已經習慣老虎的生活了~
我好多時都系禮拜take action,因為我只系放禮拜日,通常禮拜訓到中午起身食個午餐,出發去港澳碼頭,買定張桑拿套票(富豪,金池,至尊,18或其他),一九坐船過大海,先唔系去桑拿,而系去D1 or D2,搵靚靚泰魔豆沖返個靚涼,精神爽利之後就去賭場玩返兩,三粒鐘(玩下好啦,唔好博命),之後過珠海食野,揼吓骨,休息下,撞到好野就食埋佢,無好野就淨揼骨休息訓覺留返今晚,之後過返澳門,去之前買左套票間桑拿,我比較喜歡去金池,因為有遊戲玩,一直玩到點零兩點,拉條女入房搞完去休息室訓覺,叫定D服務員6點叫醒我,食D野走人,打的去碼頭,返到香港再搭車返工,啱啱好,享受一個愉快既周日
BombBT 發表於 2014-9-1 23:18
我好多時都系禮拜take action,因為我只系放禮拜日,通常禮拜訓到中午起身食個午餐,出發去港澳碼頭 ...

識玩一定係咁玩
bigbigball 發表於 2014-8-31 19:43
無理由唔出去玩下~!

過大海啦...香港一定冇運行
BombBT 發表於 2014-9-1 23:18
我好多時都系禮拜take action,因為我只系放禮拜日,通常禮拜訓到中午起身食個午餐,出發去港澳碼頭 ...

請問總洗費多少?
Go to Darling 1 of Macau la! The girls quality is more guaranteed, and also the total times required can be controlled properly (but do allow a little more time for possible traffic congestions in Macau)!
回復 goodlok #2 的帖子

一年一次可以玩通頂~!
midage 發表於 2014-9-3 00:48
請問總洗費多少?

桑拿套票+D1/D2 walkin+珠海揼骨+飲飲食食+車費=大概4千幾蚊,有時好彩系賭場搵得番晒,通常都會幫補1~2千
一年一次, 玩貴D無所謂, 過澳門又玩得安心D

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:36