[指壓囡囡] 鳳城指壓討論區

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近期見到好多師兄去鳳城,有彈又有讚,既然係咁,不如開番個Post,比啲師兄吹吓水,希望各位巴打暢所欲言,多多支持!
近排搵過Ivy,但已經係成個月前,但唔緊要,此女唔係成日番工,所以報告都唔會好Out。
Ivy照睇應該30出頭,個人覺得樣子唔算靚,但順眼,身材就good fit,33C應該無走雞,正宗腰幼波大。.
雖然可以講得好熱情,但所有要做嘅都有做,但係69完就無得再車。
整體來講,囡囡唔算痴女型,但服務OK,但我就會番食,因為鳳城好多女我未食。

十扑,十扑.......
鳳城近排排街症排到嘔
呢個月我去左成三次,都幾好啊,張床夠大,我有六呎高都ok!最正叫紅豆,夠曬淫
回復 marcohim #5 的帖子

有冇69重車牌?
去過兩次,都係友台有廣告嗰D,但BROTHERS有時講D名响邊處才可見????
回復 三公 #7 的帖子

我見廣告話早場$300,係幾點到幾點?早場有咩女推介?
回復 fukfuk #4 的帖子

fukfuk兄,鳳城早餐全城最抵食,加上啲囡囡質數又唔差,咁旺係有佢理由.
所以通常我會先booking.
回復 marcohim #5 的帖子

紅豆係金多港轉場,服務一定有保証.

師兄,鳳城有不少囡囡都係part time,一個月先出現幾次,所以有巴打出完報告,囡囡已經無番,你可以每日上網留意吓.
回復 mk1997al #8 的帖子

鳳城早場由9:00-12:00.
至於囡囡,各花入各眼,要服務,可以試吓紅豆,婉儿,LV,可可.
回復 choi01 #3 的帖子

感激師兄祥細報告
昨天做LV時佢好似high大咗脚步浮浮同未瞓醒咁……相信不會再翻食鳥!
wing1283 發表於 2014-9-15 13:01
近期見到好多師兄去鳳城,有彈又有讚,既然係咁,不如開番個Post,比啲師兄吹吓水,希望各位巴打暢所欲言,多多支 ...

Support support ~ 鳳城靚女多,屌完笑呵呵!品種多元化,唔嫁都會嫁!
wing1283 發表於 2014-9-16 13:05

師兄,鳳城有不少囡囡都係part time,一個月先出現幾次,所以有巴打出完報告,囡囡已經無番,你可以每日上網留意吓.

師兄,見你話可以上網留意下,我想問要去邊個網站有得睇呢?
fukfuk 發表於 2014-9-15 20:56
鳳城近排排街症排到嘔

去過幾次,成日都有7-8人等緊,有時都廢事等轉地方算啦
回復 may285417 #18 的帖子

咁旺場.,搵日上去試下

.......
回復 wing1283 #12 的帖子

THX WING1283 C兄解答

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:10