自動攪拌咖啡杯

非常方便, 5洗走來走去揾瓷匙~
回覆 讚好 不讚 使用道具

會唔會[流]水.

回復 maestro #1 的帖子
" ]8 u4 ?) X: L; w4 b+ {3 G% M
; ?, i( m+ s! M6 k5 Y  }正一懶人杯- _: n3 X) W* O1 P- A8 p& w
我都有一隻

討論

對不起,不能向超過 72 小時的回覆帖評分! (如本主題沒有關閉,你仍可向頂樓評分!)發表於 2014-9-26 19:31

千其米比工人攞左去成个洗!

討論

對不起,不能向超過 72 小時的回覆帖評分! (如本主題沒有關閉,你仍可向頂樓評分!)發表於 2014-9-26 19:30

超方便呀

討論

對不起,不能向超過 72 小時的回覆帖評分! (如本主題沒有關閉,你仍可向頂樓評分!)發表於 2014-9-26 19:30

可能清洁會好麻煩

去旅行最實用.如果有乾濕電两用就更加好!

乃有矛買返隻~

用電池
2 R8 q5 E7 _" ^: O& C0 @

, T! j4 S  g" s% o% _* c: \2 E! D7 `) J, a  Z: R
師兄好用,請問那裡有得賣?

回復 Bigcar #52 的帖子5 d0 z9 e8 @5 \( b

& t: m$ s& J0 nhttp://s.taobao.com/search?q=%D7 ... s=up&rsclick=14/ }1 m' K" D3 E7 h+ H

回復 maestro #53 的帖子8 B( ~! v+ h+ k$ q9 P% ~" z3 x6 f
$ v. ]; _9 y) k
多謝師兄,淘好,有平、有貴,唔知邊間幫襯好?

Bigcar 發表於 2014-9-30 02:10
- X, \% c  |8 O9 t回復 maestro #53 的帖子* Y( p: _  p" F% ^
7 |8 U; i3 R; h
多謝師兄,淘好,有平、有貴,唔知邊間幫襯好?

. o7 G4 t" |: I7 B1 t; [1 c1 Q咁真係好難講邊間好。。。但係我覺得呢啲小玩意可能喺啲十蚊店可以買到 你可以得閒去睇睇

回復 maestro #55 的帖子/ a& z8 a1 \* |1 ?' S

& [5 }+ O) F" R9 B  T咁平?大陸定香港,買得過,整番一兩只都唔怕喎。

Bigcar 發表於 2014-10-1 21:50
. E0 W& W0 X# A2 k0 u/ O1 n: Z回復 maestro #55 的帖子1 `6 Y  U% }7 h, H3 H: m

* r6 A' x" X; J4 w! A5 _$ c3 n/ x0 l: w2 C咁平?大陸定香港,買得過,整番一兩只都唔怕喎。

6 q  p: K! Y$ r) {+ F1 i% g% M& B
, D, ^9 W4 B0 C5 X# O5 }& f) y呢個產品都已經有幾年歷史。好多翻版出現。價錢應該唔會太貴。之前我見過團購都有做
6 {, Q& Y. `9 C6 ^. p  m0 \' M9 Q7 F5 {2 k& S6 l+ K# ]
http://www.beecrazy.hk/deal/$138 ... novelty-design!-stu
9 g& T: z. m. g# J+ R$ ?* ~; A
( c- ?4 w( r# N6 r$ z4 n6 n希望真係啱用啦

咁有創意

又幾過癮喎

# h# B/ J- F( A, u) H' @" l5 b6 h
2 v) E% J. Z% r以前唔知係邊度見過, 係用磁力嚟轉, 呢款改良咗

嘩!!  高科技   但會唔會有 摩打味 走落咖啡到??