[華南地區] 請師兄指教廣州點樣帶女上酒店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾個月前係網上溝左條廣州女, 係正經人家做寫字樓.....現在時機已成熟可以收割.
但小弟之前未試過係廣州帶女去酒店過夜......想請各位師兄指點.
既然係正當情況溝嘅,互相認識有咩問題?咪直接上你酒店登記囉
廣州帶女上酒店問題不大,而且你地又唔系做買賣。
雖然我地係正常關係, 但酒店的人不會知道, 公安更不會知.
唔想因別人誤會而比公安踢房.
有冇人可以指教.
回復 chessmaster #4 的帖子

參加當地二天旅行遊
係無問題,直接上,不過2個都要俾證件登記
請問係咪用晒2個人既證件登記就一定唔會有公安踢房?
雖然公安來查我地都唔會有事, 但最怕係開心過程中突然被人踢房就乜野mood都無晒.

幾個師兄答左你,你都仲咁怕呀!成晚流流長,有排你震。
早中午短聚兩粒鈡,快手開2Q閃人吧!
多謝師兄分享
一齊登記就可以了
謝謝你的分享!!!!
去高級國際五星級酒店吧!  
Try a 5 star hotel, not expensive. Just about 600 RMB.
去5星或6星酒店开房吧,绝对没人敢查你!
5 星啦...
我都打算返去

冇架, 你囡囡有身份證就冇問題
一般 7 DAY, 漢庭都冇人會理你
廣州都多外地人去附近旅遊係當地住酒店所以都唔多公安查房(正經酒店啦)
我老婆係廣州人我之前拍拖年幾, 次次上去一齊住酒店都冇人理
回復 chessmaster #7 的帖子

我答你唔到係咪包生仔
但係本人真實經驗一年有多就從未比公安大爺拍過門

直接前台登记,齐齐上房,咩事都无
惊就上佢度啦,登记都唔洗
去邊間好?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:48