[東北地區] 求哈爾濱夜間資訊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

11月要去東北哈爾濱旅遊...請問那裡的夜總會MM方便出嗎?..公價如何?
請問那還有SN嗎
我都想知SN
回復 古晶 #2 的帖子

搵食真係要走遠D哈
唔使去到甘遠呀?
咁遠好難答你
去到咁遠
回復 40oldcake #3 的帖子

沒辦法.要去那旅遊
回復 Samsonsung #6 的帖子

沒辦法.要去那旅遊
华旗饭店,底层。
中k 房 消费 RMB3000,
美美 1300 to 1500。
多谢分享!
回復 yuant #9 的帖子

感謝提供資訊.那1300~1500應該是短鐘吧...過夜?
回復 cococheng #11 的帖子

說好過夜也会走,多餘的。
高消費v
金莎國際會館(萬達索菲特酒店旁)
中房最低消費 RMB3000,陪女消費300,宵夜 1300。

哈爾濱北方女身材OK嘅,不過帶K女上房就要睇媽咪同你熟唔熟。唔熟嘅媽咪未必會hard sell你帶過夜,你第二晚搵番佢就易傾好多。唔經媽咪自己直接同女deal都有機會得,不過都係咁貴。
索菲特是高档酒店-1800晚,可以带到 附近赣水路上福顺天天(太旧, 不建议住), 旁边有家名人贵足有豪华2-4 人包房, 可以过夜, 消费也要>4000.

火车站南岗区皇室芬兰裕有Special Service, direct 1Q 600 ,

如果打分
DG = 100分
哈  =   20分

自己衡量吧

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 22:25